Досвід роботи

Екскурсія вихідного дня до міста Києва

IMG 1974

       Напередодні дня професійного свята у дитячому садочку №92 «Світлячок» було тільки й розмов щодо колективної поїздки до столиці, міста Києва.

          І ось настала та мить. Колектив з дітьми, чоловіками нарешті в столиці.

Детальніше...

Що заплановано – виконуємо

5691311

Відповідно до плану основних заходів міськкому Профспілки Мовчан С.В. відвідала первинну профспілкову організацію закладу дошкільної освіти № 17, де зустрілася з профспілковим активом. Метою таких зустрічей традиційно є практична допомога голові та членам профкому в організації внутрішньоспілкової роботи та різних питань профспілкової роботи.

Детальніше...

Маринівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – 90 років

IMG 20181026 122705

       Особливою подією для жителів Маринівки стало святкування 90 – річчя Маринівської ЗОШ І-ІІІ ст., яке відбулося 26 жовтня.

Детальніше...

«Приєднайся до Дня довкілля»

«Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний».

Василь Сухомлинський.

IMG 5738

               У жовтні 2018 року педагогічна спільнота відзначає 100-річчя від дня народження видатного українського педагога, Василя Олександровича Сухомлинського. Його цілісна натура проявилася у вчительстві, він став теоретиком гуманістичної педагогіки. Василь Олександрович працював директором школи, був автором сотень віршованих і прозаїчних мініатюр. Це була скромна людина і у той же час блискавичний полеміст і публіцист.

Детальніше...

Педагогічна кав’ярня

 DSC0262

09 жовтня 2018 року на базі управління освіти Первомайської міської ради вдванадцяте відбулася зустріч з педагогами, які творчо та результативно працюють. Захід проходить з ініціативи начальника управління освіти Галини Феліксівни Остапенко та за активної підтримки міської організації Профспілки працівників освіти.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел