Досвід роботи

Уікенд у Вінниці

DSCN2501

Свято – це коли людина почувається щасливою. Отож, святковим може стати звичайнісінький день. Та все ж як добре, що в найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, а над землею пломеніє різнобарвна хуртовина осінніх айстр, 11 жовтня 2014 року голова Кривоозерської районної профспілки освітян Муравська Інна Олексіївна організувала делегацію на святкову імпрезу та екскурсію до м. Вінниці. До подорожі згуртувались представники різних поколінь: і ті, які за довгі роки праці у школі збагатили педагогічну скарбницю власним досвідом, і ті, які ще не встигли розгубити  студентського оптимізму, гумору, винахідливості. Та й позитивна мотивація всім зрозуміла!

Детальніше...

Творчість миколаївських освітян в об’єктиві Профспілки

DSCN3043

Ювілейний десятий рік Миколаївський міський комітет профспілки працівників освіти і науки, спільно з міським Будинком вчителя, проводять Фестиваль аматорських колективів народної творчості працівників освіти м. Миколаєва «Дзвенить духовності струна».

Детальніше...

СПІВПРАЦЯ ДАЄ РЕЗУЛЬТАТ

фото 002

На виконання річного плану основних заходів Новоодеської районної організації профспілки працівників освіти 18.09.2014 року відбулося розширене засідання президії районної організації профспілки, в роботі якої взяв участь виконуючий обов’язки начальника відділу освіти РДА Багнюк Валерій Іванович.

Детальніше...

Спільна нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів та головами профспілок Єланецького району.

колегія

На нараді переглянуто відео ролик Колегії Міністерства освіти і науки України, яка відбулася 22 серпня 2014 року. Педагоги району висловили готовність до обговорення проекту Закону України «Про освіту» та схвалили рішення Міністерства щодо врахування думки педагога-практика в підготовці як законодавчої бази, так і нових підручників і програм.

Керівники навчальних закладів району отримали в електронному та паперовому вигляді повний перелік нормативно-правових актів щодо початку нового 2014-2015 навчального року.

Детальніше...

Питання соціально-економічного захисту залишаються ключовими …

DSCN9237

03.06.2014р. відбулось навчання профактиву Доманівської районної організації профспілки працівників освіти, метою якого було обговорення найбільш актуальних в сучасній профспілковій роботі питань,що стосуються соціально-економічного захисту працівників освіти. На допомогу членам комісій з питань соціально-економічного захисту працівників освіти були надані роз’яснення щодо складання тарифікаційного списку працівників навчального закладу, Правил внутрішнього розпорядку навчального закладу, встановлення педагогічного навантаження педагогічним працівникам навчального закладу та Порядку призначення і надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел