Досвід роботи

«Педагогічний дебют» - конкурс педагогічної майстерності молодих учителів

80

«Учителем школа стоїть»

І. Франко

     Управління освіти Вознесенської міської ради, науково-методичний центр, міська організація Профспілки працівників освіти вбачають одним з пріоритетних напрямів роботи з педагогічними кадрами міста професійне становлення і розвиток молодого вчителя. Тому з метою виявлення та розвитку творчого потенціалу молодих педагогів, підняття престижу педагогічної професії, формування у молодих учителів високих професійних ідеалів, потреб в постійному саморозвитку та самовдосконаленні проводиться один раз на три роки міський конкурс «Педагогічний дебют» серед молодих учителів навчальних закладів міста.

Детальніше...

В центрі уваги профспілки – освітяни-пенсіонери

P3240006

    Реалії сьогодення неодноразово доводять нам, що сучасний світ та життя в ньому є надзвичайно мінливим, мобільним, швидкісним, з колосальним об’ємом різноманітної інформації, серед якої важливо не упустити головне, найбільш істотне на даний момент. Саме тому однією з дієвих, актуальних форм роботи профспілки є своєчасна компетентна інформаційно-роз’яснювальна робота серед спілчан з нагальних питань сьогодення.

Детальніше...

Волейбольні баталії

На весняних канікулах відбулися чергові змагання працівників освіти Снігурівського району з волейболу. Профспілкові комітети закладів освіти виставили на змагання 10 чоловічих (збірних) та 9 жіночих команд. Змагання традиційно проходили у спортивних залах двох міських шкіл: Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 та Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

78.5

Вже п’ять років поспіль взимку або навесні освітяни району змагаються між собою за право носити титул Чемпіона району з волейболу. Постійними організаторами та кураторами цього дійства є районна організація Профспілки працівників освіти і науки України та відділ освіти Снігурівської райдержадміністрації. Суддівство постійно здійснюється за головування директора Снігурівської ДЮСШ Пастухова В. І. та із залученням кращих спеціалістів – вчителів фізкультури району.

Детальніше...

СПОРТИВНІ ВЕРШИНИ ОСВІТЯН НОВООДЕЩИНИ

27.03.2015 Волейбол Переможці і призери районних змагань 2015р. чоловіки 045

Багато хто погодиться з тим, що спорт – це одна з небагатьох справ, яка єднає серця, об’єднує нації, зупиняє війни і робить людину кращою.

З метою залучення працівників освітянської галузі до здорового способу життя та допомоги у організації власного дозвілля, взяла старт Х районна спартакіада працівників закладів освіти. Змагання проходили з таких видів спорту: шахи, настільний теніс, волейбол. За перемогу з цих видів спорту змагалися 12 команд. У безкомпромісній боротьбі перемогу здобули команди: Бузької ЗОШ (шахи, волейбол), Новоодеської гуманітарної гімназії (настільний теніс), Підлісненської ЗОШ (волейбол-жіноча команда).

Детальніше...

Конкурс «Формула успіху молодого педагога» – свято творчості

6785

Кожного року на освітянському обрії міста Первомайська з’являються нові імена молодих педагогів, які вирішили присвятити своє життя дітям.

І саме для них, таких сучасних, енергійних, креативних та неординарних особистостей, міською організацією Профспілки спільно з управлінням освіти у 2014 році було започатковано проведення творчого конкурсу «Формула успіху молодого педагога». Навесні минулого року свій талант демонструвала молодь шкіл міста, цьогоріч – яскраві представниці дошкільних навчальних закладів.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел