Досвід роботи

Продовжує себе у своїх учнях

Конкурс «Шануймо вчителя свого»

999986546

      У нашого народу з давніх -  давен ведеться так , що людину оцінюють за її справами.

     Софія Іванівна Козловська - єдина в нашому районі вчителька, яка за успішну багаторічну працю удостоєна звання «Заслужений вчитель України». Має майже 42 роки педагогічного стажу. Ветеран праці, в даний час на пенсії. За невтомну працю була обрана делегатом на 16 республіканський з’їзд профспілок в 1976 році у Києві, була учасником ІІІ Всесоюзного з’їзду вчителів.  Чотири роки працювала в районній  раді ветеранів Великої Вітчизняної війни на громадських засадах над зміцненням первинної організації ветеранів України. Саме з її ініціативи та клопіткої роботи в селі Агрономія була випущена збірка «Діти війни с. Агрономія». Підтримує тісний зв'язок з учнями, педколективом, профспілковою організацією Агрономійської ЗОШ І – ІІІст. Вона почесний гість на кожному святі в школі, в якій пропрацювала 25 років заступником директора з навчально -  виховної роботи. З року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях. Її думки, почуття, щедро віддані своїм колегам, працюють на майбутнє. Образ вчителя, порадника, друга, наставника, доброго і водночас вимогливого, ми помічаємо все життя.

Детальніше...

Вчитель – це джерело наших теперішніх здобутків.

 Конкурс «Шануймо вчителя свого»

542226

В одному з березневих номерів газети «Вперед» у рубриці «Знай наших» була надрукована стаття про мене. Приємно, і я вдячний автору за добрі слова і мені захотілося більш докладно розповісти про ті чинники, які на мою думку, сприяли моєму успіху.

Якщо хтось не побоїться нашого бездоріжжя і приїде до нас у Новохристофорівку, пройдеться її зеленими вулицями, він неодмінно зазначить, що однією з найкрасивіших будівель нашого села є приміщення школи.

Детальніше...

Місцями Богдана і Тараса

За фінансовою участю районної організації Профспілки працівників освіти дружній колектив освітян Первомайського району, червневими чудовими днями, відвідав старовинні мальовничі міста Черкащини. Саме на цій землі народились два українські генії – Тарас Шевченко та Богдан Хмельницький. 

Подорож розпочали з Богданової гори в Чигирині, біля підніжжя якої знаходиться резиденція Богдана Хмельницького. Помилувались славною столицею козацької України,  гетьманським помістям та  Іллінською церквою в Суботові. Зі Суботова попрямували до Холодного Яру – це реліктовий лісовий масив, який, незважаючи на порівняно малу площу (понад 7000 га), має величезне історичне значення. Рельєф Холодного Яру горбистий, з великою кількістю глибоких оточених горами низин, які місцеве населення називає ярами. Кожне урочище, балка, поле, лісок, річечка і струмок мають свою красномовну назву.

Детальніше...

Учитель! Слово ж яке!..

                Конкурс «Шануймо вчителя свого»

34907665633"Якщо вчитель має тільки любов до справи, він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим за того вчителя, який прочитав усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він – досконалий учитель".(Л.М.Толстой).Бути вчителем , означає бути наставником для дитини, подарувати їй підтримку і наснагу до пізнавання всього нового. На мою думку, найкращий вчитель той, який стає опорою для дитини та її мрій.  Усі 10 років мого навчання вчителі прикладали багато зусиль, щоб виховати в мені особистість, але найбільше прагнула до цього моя вчителька української мови та літератури Алла Іванівна. Вперше ми зустрілися в п’ятому класі, коли мої дитячі мрії, ну зовсім, не прагнули до навчання, а в думках були лише грайливі перерви з однокласниками та друзями.

Детальніше...

Досвід роботи вчителя трудового навчання Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вітовського району Васильєва Олександра Петровича

                 Конкурс «Шануймо вчителя свого»

 

31087233

Васильєв Олександр Петрович, розпочав свою педагогічну діяльність у 1993 році в Лиманівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителем фізичної культури Сьогодні, крім фізичної культури, викладає також   трудове навчання і предмет «Захист Вітчизни».

Вчитель працює над проблемною темою «Впровадження інноваційних технологій на  уроках і в позакласній роботі».  

Пріоритетним напрямком  діяльності педагога є виховання в учнів стійких мотиваційних установок на формування здорового способу життя, патріотизму дітей та учнівської молоді та розвиток творчості. З цією метою практикує нестандартні уроки: уроки-змагання, уроки-вікторини, уроки-конкурси, уроки-свята, інтегровані-уроки.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел