Досвід роботи

Свято краси та спорту на Первомайщині

DSC 0053

Олімпійський рух – грандіозне явище, що об’єднує народи всіх континентів. Краса і велич, боротьба і сила духу, вирій почуттів – усе це чудовий і багатогранний олімпійський світ.

8 вересня 2017 року на базі Чаусівського навчально-виховного комплексу № 1  проведено спортивне свято серед працівників освіти Первомайського району, присвячене Дню фізкультури і спорту.

Детальніше...

Профспілка завжди в дії

 

2017-2018  навчальний рік розпочато!

56344335

 

           Про це засвідчили серпневі конференції, які пройшли з 23 по 30 серпня 2017року.  Для освітян Вознесенського  району він особливий з багатьох причин.

Ми розпочинаємо роботу в нових умовах.  Створенні  об’єднані територіальні громади.  Кожен із нас намагається  зрозуміти  сутність їх  і переваги.

З трибуни пленарних засідань (кожен відділ освіти ОТГ проводили свої заходи) Вознесенська районна організація профспілки працівників освіти сміливо заявила - обласний комітет профспілки, Центральний комітет профспілки, Федерація профспілок – завжди БУЛИ, Є і БУДУТЬ поряд і разом з Вами, шановні освітяни!

Детальніше...

«Про завдання структурних ланок Профспілки та їх виборних органів у 2017-2018 навчальному році».

23 серпня 2017 року у Вітовському районі проведена об’єднавча профспілкова конференція  з участю голів первинних профспілкових організацій на якій було розглянуто питання: «Про завдання структурних ланок Профспілки та їх виборних органів у 2017-2018 навчальному році».

З доповіддю виступила голова районної організації Профспілки Палієнко Л.М., яка підвела підсумки роботи первинних профспілкових організацій в 2016-2017 навчальному році та окреслила завдання на 2017-2018 н.р.

Детальніше...

Подорож до Києва

IMG 9129

В червні 2017 року працівники освіти Первомайська за сприяння міської організації профспілки здійснили захоплюючу екскурсію до столиці нашої держави. Першою зупинкою подорожі був найбільший за площею музей в Україні, головна етнографічна «скарбниця» нашої країни – Пирогово. Музей народної архітектури та побуту – архітектурно-ландшафтний комплекс під відкритим небом, який розповідає про всі історико-етнографічні райони України. Тут можна відчути «душу» нашого народу. Пирогово – це величезна жива казка, де змішалися українські хати, широкі поля, тінисті стежки, млини, язичницькі кам'яні ідоли і православні церкви. Чудовий куточок для відпочинку на мальовничій околиці Києва.

Детальніше...

Розвиток особистості учня через любов до свого фаху

 На конкурс «Шануймо вчителя свого»

 Педагогічний портрет Варфоломієвої Антоніни Василівни, 

вчителя хімії та біології Трикратської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександрівської селищною   об’єднаної територіальної громади Вознесенського району 

 5111877

         А.В. Варфоломієва сумлінний і старанний вчитель, має вищу категорію, стаж педагогічної праці – понад 30 років. Вона активна у справах колективу, уважна і чуйна до колег, учнів, батьків. Завжди знаходить підхід до кожної дитини, а уроки та позакласні заходи А.В.Варфоломієвої  нікого не залишають байдужими.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел