Досвід роботи

Свято довжиною на цілий рік

8976
  Напередодні  освітянського  свята,  28.09.2017  року,  для працівників  закладів  освіти   Вознесенського району, запрошений до м. Вознесенська  Миколаївський академічний український  театр драми та музичної комедії.

        Саме завдяки тісній співпраці  та за їх  підтримкою: Вознесенської РДА, голова Баланюк Наталія Юріївна, начальник районного відділу освіти Керлан Н.В; Олекансандрівської ОТГ, голова Бензар Микола Миколайович, начальник відділу освіти  Савенко Наталія Володимирівна; Бузької ОТГ, голова  Заволока  Юрій Юрійович, Прибужанівської ОТГ, голова Тараненко Олександр Анатолійович, начальник відділу освіти Копієвський Ігор Вікторович, цей день для освітян району був вихідним з подальшим ущільненням програмового матеріалу. І не просто вихідний , а справжнісіньке  Свято довжиною на цілий рік (так висловилися освітяни).

Детальніше...

Лише той Учитель, хто живе так, як навчає.

На конкурс «Шануймо вчителя свого»

345608

Щоб здивуватися, потрібна мить,  а щоб зробити дивовижну річ, потрібні роки терпіння і наполегливої праці. Якщо ви бажаєте познайомитися зі справжньою чарівницею, тоді вам просто необхідно завітати в ДНЗ №5 ясла-садок комбінованого типу для дітей з вадами зору «Золота рибка», що у місті Первомайську. Тут здійснюються всі дитячі бажання, мрії та сподівання. Саме у цьому закладі працює педагог, спілкування з яким приносить особливу радість як дітям так і батькам, і, звичайно, колегам. Ця людина багата душею, а її очі завжди світяться добротою. Мова йде про невгамовного ентузіаста ДНЗ №5 «Золота рибка», вчителя-дефектолога Трещун Наталію Тимофіївну.

Детальніше...

«Школа вчителем стоїть»

На конкурс «Шануймо вчителя свого»

24907655Школа, як сказав поет, «надій моїх октави». Попри всі негаразди, труднощі й прорахунки, в Україні є люди, жертовно віддані національній ідеї, для яких школа, освіта і культура, доля наших дітей тотожна їхній власній творчій і життєвій долі, і вони підтверджують це своєю працею. Такі люди є і в нашій великій освітянській родині. Багато заслужено гарних слів сказано про вчителя, та й, дійсно, «школа вчителем стоїть», але сьогодні мені хочеться повести мову про директора школи. Нелегка вчительська доля – це знають усі, а директорська?.. Що й казати. І тільки ті, кому болять шкільні проблеми , кому школа – це рідний дім, кому небайдужа доля й майбутнє нації, керують десятки років духовними острівцями,  ім’я яким – школа. Мова піде про досвідченого директора школи Діброву Людмилу Олександрівну, яка допомагає і підтримує, ділиться досвідом і надає поради, яка добрим словом уміє заспокоїти і переконати в тому, що посада директора – найпрестижніша в світі.

Детальніше...

Спортивна перемога освітян

IMG 20170909 135422

9 вересня 2017 року на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти Первомайської міської ради, за сприяння Профспілки, відбулася друга міська міжгалузева спартакіада  серед працівників підприємств, установ та організацій фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», присвячена Дню фізичної культури і спорту.

Учасники змагалися з настільного тенісу, шашок,  дартсу і багатоборства.

Детальніше...

Заради цього варто жити і працювати

На конкурс «Шануймо вчителя свого»

 

3246788  «Я – вчитель. Моє основне покликання виростити і виплекати людину. І не важливо, стане вона малярем, лікарем чи музикантом. Вона має бути порядною, чесною, надійною і доброю. Заради цього варто жити і працювати», - так часто говорить Раїса Федорівна Чугута - учитель-легенда Єланеччини, яка 57 років життя віддала школі. Тисячі її учнів живуть і працюють у різних куточках не тільки України, а й світу, несучи людям іскри любові, які колись їм дала Раїса Федорівна.

 

          Її життя – то ціла епоха. Її життя – історія.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел