Досвід роботи

Обговорюємо та приймаємо рішення з актуальних питань.

DSCF774726 лютого 2018 року в Баштанській районній організації Профспілки працівників освіти і науки України було проведено засідання ради.

В засіданні взяли участь голови первинних профспілкових організацій Баштанської ОТГ, Василишина Л.І. головний бухгалтер відділу освіти молоді і спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради.

      На засіданні ради було розглянуто наступні питання:

Детальніше...

Працювати на результат

Із виступу голови первинної профспілкової організації закладу дошкільної освіти №77  санаторного типу м. Миколаєва Еліни  Олександрівни Кравець на засіданні президії обласного комітету Профспілки 10.01.2018 р.

  5636352Наша первинна профспілкова організація сьогодні - це організація, чия діяльність спрямована на активну участь в житті і розвитку установи, на відстоювання і захист прав та інтересів працівників, створення безпечних умов праці, організацію відпочинку та культурного дозвілля співробітників і членів їх сімей, поліпшення мікроклімату в колективі. Ми робимо все для того, щоб всі працівники: і технічний персонал , і адміністрація, і педагоги - були об'єднані не тільки професійною діяльністю, а й дозвіллям, щоб колектив брав участь в житті кожного співробітника, допомагав вирішувати проблеми, радів і засмучувався разом з ним. Тільки в такому дружньому колективі є місце новим творчим починанням, професійному зростанню, прогресивним ідеям. Тільки в такому колективі, де профком і адміністрація  зацікавлені в створенні оптимальних умов праці для співробітників, вони будуть відчувати себе комфортно.

Детальніше...

Формуємо позитивний імідж Профспілки

IMG 43472

15 грудня 2017 року в приміщенні міської бібліотеки відбулося засідання Райради профспілки працівників освіти і науки Очаківського району.  Відповідно до річного плану Очаківської районної організації профспілки працівників освіти і науки на 2017 рік було розглянуто питання щодо формування позитивного іміджу Профспілки та профспілкового членства, підведено підсумки обласних конкурсів на кращу профспілкову організацію у 2017 році та кращий відеорепортаж про профспілкову організацію, нагальні питання.

Детальніше...

Інформуємо профспілковий актив

IMG 20171128 143547

Відбувся інформаційний семінар голів первинних профспілкових організацій міста Очакова під назвою «Школа реформ». Організація даного заходу отримала схвалення присутніх, адже його проведення обумовлено вимогами часу. В умовах модернізації України виникає багато питань, що стосуються кожного громадянина нашої держави. Саме тому на семінар запросили начальника Очаківського об’єднаного управління Пенсійного фонду А.П.Лукащук та головного лікаря Очаківської поліклініки О.Я.Задворну. Посадовці знайомили з нововведеннями пенсійної та медичної реформ, відповіли на численні запитання присутніх. Фахівці зауважили, що в пенсійній реформі багато позитивних моментів, хоча деякі питання ще потребують доопрацювання. Що ж стосується медичної реформи, то тут все навпаки: запитань на сьогоднішній день більше, ніж відповідей. Наприклад, як в умовах зменшення фінансування медицини на 2018 рік можна проводити реформи? як діятиме у нас принцип «гроші ходять за пацієнтом»? чи вирішиться питання обов’язкового медичного страхування? чому в програму «Доступні ліки» включені препарати, якими, як правило, не користуються ті хворі, для яких вони призначені? і т.д.

Детальніше...

Це актуально!

IMG 0604

22 листопада в залі засідань Будинку вчителя міськком Профспілки провів інформаційно-консультативну нараду з головами первинних профспілкових організацій закладів освіти міста Миколаєва.

Слідуючи порядку денному наради, були обговорені пропоновані обласним комітетом Профспілки питання :

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел