Досвід роботи

Вітання профспілчан

IMG 3494      Останній дзвоник для кожного освітянина – це визначний етап у житті, коли необхідно підвести результати у навчальному році, певному періоді, а можливо і професійній кар'єрі.

З великою повагою до невтомної вчительської праці Очаківською районною організацією профспілки працівників освіти і науки України у 2017 році було запроваджено відзначення педагогічних працівників профспілкової організації. За рішенням Районної ради профспілки у 2018 році пам'ятним знаком «За відданість професії» буде відзначено 28 педагогів. Це працівники закладів освіти та педагоги пенсійного віку, ті хто віддавав сили, вміння ділився знаннями з учнями 40 років та більше, бо вчитель – не професія, не справа, це – подвиг, це – покликання душі.

 

Детальніше...

Педагогічну Спартакіаду – завершено!

IMG 2149      Кому як не працівникам освіти бути прикладом здорового способу життя для підростаючого покоління. Саме таку позицію продемонстрували освітяни міста Южноукраїнська у змаганнях з плавання, які відбулись 29 травня на базі  басейну ЮЗШ №2 «Дельфін» за ініціативи Южноукраїнської міської організації профспілки.

Змагання особисто-командні: 50 метрів вільний стиль для чоловіків та 25м для жінок.

Детальніше...

Різнобічне досягнення дошкільного періоду - шлях до якісної початкової освіти

465785

З метою підвищення престижу професії вихователя ЗДО, виявлення, підтримки і заохочення талановитих педагогів, формування традицій і розповсюдження кращого педагогічного досвіду і різнобічне використання досягнень дошкільного періоду відділом освіти Олександрівської ОТГ, які є першопроходьцями в цьому напрямку роботи, оголошено конкурс професійної майстерності педагогічних працівників закладів дошкільної освіти "Вихователь року-2018".

Детальніше...

Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед працівників освіти.

1521729888 tenis-041-of-105 1        З 21 по 23 березня 2018 року відбулись Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед працівників освіти – відкритий захід, який проводився в рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Детальніше...

Ділимося досвідом роботи

29365491 1226662640802155 2646622482030657536 n

У березні Южноукраїнська гімназія №1 на ІХ Міжнародній освітянській виставці «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2018» отримала срібну медаль в номінації «Застосування інноваційних технологій STEM - навчання в аспекті розвитку здібностей вихованців, учнів і молоді». Цьому успішному дійству передувала напружена робота колективу закладу щодо інтеграції елементів SТЕМ – технологій в освітній процес, створення інноваційного освітнього середовища #ЮжГІМНАЗІЯ – SТЕМ та підготовки виставкових матеріалів... Хочеться назвати усіх, хто працює із натхненням та надихає своїх учнів, усіх інноваторів, що були долучені до SТЕМ – заходів:

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел