Досвід роботи

Ми обираємо спорт!

87899

Нещодавно на базі Миколаївського муніципального колегіуму пройшли змагання з футболу в рамках міської спартакіади серед працівників освіти. Організатори змагань – управління освіти Миколаївської міської ради і міськком профспілки працівників освіти. В змаганнях взяли участь команди вчителів із 4 районів міста. За підсумками заключного туру визначилися переможці та призери. Переможцем міських змагань з футболу стала команда вчителів Корабельного району, друге місце виборола команда Інгульського району. Трійку лідерів замкнули вчителі Заводського району. Команди переможців нагороджені грошовими преміями Профспілки.

Детальніше...

ЗУСТРІЧ З ВЕТЕРАНАМИ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ

IMG 1709

      У понеділок 04.11.2019 р. відбулася зустріч з вчителями та вихователями – ветеранами педагогічної праці , які працювали в закладах освіти Новоодеського району.

Детальніше...

Реальна турбота про спілчан

20191008 150906

Жовтень цього року щедрий на вихідні для освітян. Тільки-но ми шикарно відсвяткували День працівника освіти – запрошений Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії.

Скориставшись додатковим вихідним Днем захисника України, який святкували 14 жовтня у День Українського козацтва та Святої Богородиці, для освітян Вознесенщини запрошений Коломийський драматичний театр ім. І. Озаркевича (цей театр є частим гостем у нас).

Детальніше...

Зі святом, любі освітяни Новоодещини!

DSCN9887 1     03 жовтня 2019 р. в приміщенні районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості до професійного свята – Дня працівників освіти.

Під час заходу кращих освітян закладів освіти району було відзначено державними, відомчими, обласними, районними та профспілковими нагородами. Гарні слова вдячності та вітання освітяни отримали від голови районної ради О.Гриценка, голови міської ради О.Полякова,голови ветеранської організації А.Антоневич, в.о.начальника відділу освіти РДА В.Залевської та голови районної організації Профспілки працівників освіти О.Погорілої.

Детальніше...

«Учитель – дитячих доль відлуння золоте!»

IMG 151812    3 жовтня в Будинку вчителя профспілкова родина закладів освіти міста приймала вітання з нагоди Дня працівників освіти. Голова міської організації профспілки працівників освіти С.В. Мовчан привітала профспілковий актив закладів освіти міста з професійним святом, висловила на адресу колег щирі слова вдячності за натхненну працю, професіоналізм, душевну щедрість, творчу цілеспрямованість і незмінну вірність профспілковій справі. За багаторічну плідну роботу в Профспілці працівників освіти і науки по вирішенню освітянських питань профспілкові активісти були нагороджені Грамотами обласної та міської організації Профспілки.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел