Досвід роботи

Дотримання законодавства – на контролі профспілок

alt

12 квітня відбулася робоча нарада голів профкомів Братського району. На нараді обговорювалися питання безоплатного забезпечення проходження працівниками освіти медичного огляду, підвищення заробітної праці освітянам з січня 2013 року. Відпрацьовано покроковий алгоритм встановлення педагогічного навантаження педагогічним працівникам навчального закладу. Профспілкові лідери отримали пояснення-коментарі до різних випадків під час надання щорічних,соціальних та інших додаткових відпусток працівникам галузі.

Детальніше...

ОСВІТЯНИ БЕРЕЗНЕГУВАТЧИНИ ПЕРЕМОГЛИ В РАЙОННІЙ СПАРТАКІАДІ

alt

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 07.02.2013р. № 32 «Про проведення районної спартакіади серед організацій та установ Березнегуватського району», з метою забезпечення оптимальної рухової активності кожної людини впродовж усього життя, поліпшення стану здоров’я, профілактики захворювань та фізичної реабілітації населення, з 2 березня по 6 квітня 2013 року проходила спартакіада в 5 етапів з таких видів спорту: волейбол, шахи, настільний теніс, шашки, міні-футбол.

Детальніше...

Профспілкова весна

alt

Саме під такою назвою дієво пройшов профспілковий захід на базі Кубряцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. В переддень веснянихканікул первинна профспілкова організація працівників школи організувала і провела семінар – навчання для 25 голів первинок Веселинівського району з досвіду роботи за темою: «Інформаційна робота – важливий чинник мотивації профспілкового членства».

Детальніше...

Срібна овація

alt

У Всесвітній День театру 27 березня при підтримці відділу освіти РДА та райради профспілки було проведено конкурс-огляд аматорського мистецтва серед працівників освіти Первомайського району.

Метою проведення огляду, в першу чергу, є виховання гармонійно розвиненої особистості на кращих традиціях української культури за допомогою мистецтва. А для профспілкових організаторів – не тільки виявити природні здібності, але і вміти влаштувати свято для кожної освітянської душі.

Детальніше...

ЧОТИРИСТОРОННЯ ЗУСТРІЧ

alt

27 березня, відповідно до плану роботи обласного комітету профспілки на 2013 рік, Снігурівську району організацію профспілки, згідно графіка взаємовідвідування, з метою поширення досвіду профспілкової роботи, відвідали голова Казанківської районної організації профспілки Ольга Петрівна Дьоміна, голова Березнегуватської районної організації профспілки Діна Миколаївна Лісовська та Баштанської районної організації профспілки Олександр Володимирович Васюнькін разом із своїм заступником Іриною Михайлівною Левицькою.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел