Досвід роботи

Колегія районного відділу освіти Вознесенської РДА

    alt

     6 листопада відбулась колегія районного відділу освіти Вознесенської РДА. Розглядалось питання «Дотримання вимог трудового законодавства про працю в закладах району».

Детальніше...

Обмін досвідом роботи

alt

Южноукраїнська делегація у складі начальника УО Сінчука Ю.М., голови міськпрофради Майстренко С.І., директорів та голів первинних профспілкових організацій закладів освіти відвідали місто Ялту.

Детальніше...

Визначаємо першочергові дії…

alt

    18 вересня 2013 року відбулася робоча нарада голів профкомів та профорганізаторів закладів освіти Доманівського району. На нараді обговорювалися питання першочергових дій і завдань райради профспілки у новому 2013-2014 навчальному році. Зокрема, мова йшла про участь профспілки у заходах з підготовки закладів освіти до нового навчального року, до опалювального сезону, створення безпечних умов праці, охорони праці.

Детальніше...

Обмін досвідом – запорука професійного успіху

alt

З метою покращення профспілкової діяльності, ознайомлення з досвідом роботи колег, згідно з планом основних заходів обкому профспілки, 06 червня 2013 року я побувала у Доманівській районній організації профспілки працівників освіти і науки.

Детальніше...

Новини з Вознесенської міської організації профспілки працівників освіти.

alt

У Вознесенській міській організації профспілки працівників освіти відбулось чергове засідання Ради, на якому з питанням «Про практику роботи закладів освіти, первинних профспілкових організацій по виконанню вимог, передбачених Законом України «Про охорону праці» у частині створення безпечних умов праці та навчання» виступив інженер з охорони праці управління освіти Вознесенської міської ради Замостяник М.М.

Також розглядались питання «Про роботу міського комітету профспілки з питань організації оздоровлення і відпочинку освітян та їх дітей в літній період 2013 року».

В рамках навчання профактиву було відпрацьовано методичні рекомендації на тему «Переваги членства в профспілках та механізм мотивації вступу до профспілки» і оформлено їх в буклет.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел