Досвід роботи

Триває процес підготовки проекту Угоди

Изображение 035

Одне з найважливіших прав профспілок – право на ведення колективних переговорів і укладання колективних договорів   гарантовано законодавством. Адже, саме через систему колективно-договірного регулювання профспілкові організації зможуть вирішувати питання регулювання трудових відносин, забезпечення гарантій трудових прав працівників, здійснення їх соціального захисту, вирішення соціально-побутових питань, проведення культурно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи, оздоровлення працівників галузі та їх дітей тощо.

Детальніше...

В первинних профспілкових організаціях Очаківського району відбулися колективні переговори

IMG 4435

12 грудня 2013 року у первинних профспілкових організаціях відділу освіти, молоді та спорту Очаківської райдержадміністрації та Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися колективні переговори щодо укладання колективних договорів на 2014-2016 роки. Робочі комісії на чолі з Кривошей Т.С. (відділ освіти, молоді та спорту) та Крапивницької Н.Ю. (Куцурубська ЗОШ) розглянули питання структури проектів колективних договорів та затвердили графік розробки розділів колективних договорів.

Детальніше...

Визначено кращі заклади соціально-культурної сфери Новоодеського району

alt

4 грудня, напередодні Дня працівників органів місцевого самоврядування, в залі Новоодеської районної ради відбулося свято, на якому було підведено підсумки конкурсу на кращий заклад соціально-культурної сфери району у 2013 році.

За результатами конкурсу переможцями визнано Кандибинську ЗОШ (директор Марцинкевич Н.В.) та Димівський ДНЗ (завідуюча Друца Н.О.). Переможці одержали подарунки від Новоодеської районної ради по 3 тис.грн. кожний. Лауреатами стали Дільнична ЗОШ (директор Літвінова З.І.), Суворівський НВК (директор Чабанова М.О.), Костянтинівський та Себинський ДНЗ (завідуючі Загора С.І. та Андрусенко Г.М.), яким вручено премії від районної організації профспілки працівників освіти.

Детальніше...

Знати. Вміти. Використовувати в роботі.

alt

Розуміючи важливість того, що ефективність діяльності профспілкових організацій, їх вплив на стан і вирішення завдань у колективах значною мірою залежить від налагодженості та чіткості організаційної роботи, Вознесенська міська організація профспілки працівників освіти Миколаївської області, відповідно до плану роботи, організувала навчання для голів первинних профспілкових організацій на тему: «Номенклатура справ в первинній профспілковій організації та ведення документації», «Громадський контроль профспілок за дотриманням законодавства про працю».

Детальніше...

Пізнаємо мистецтво домовлятись…

alt

    04 грудня 2013 року відбулося засідання райради профспілки працівників освіти Доманівського району, основним питанням порядку денного якого було обговорення виконання основних положень Угоди між відділом освіти Доманівської райдержадміністрації та районною радою профспілки на 2011-2013 роки і перспектив наступної колдоговірної компанії. Начальником відділу освіти Доманівської РДА С.М. Дудком, головою райради профспілки Г.О. Дунаєвською особлива увага була приділена формуванню освітянського бюджету на 2014 рік й забезпеченню у ньому усіх необхідних видатків, спільним діям з райрадою профспілки стосовно відстоювання соціальних пільг і гарантій, передбачених колективними договорами.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел