Досвід роботи

ЛЮДИНА РОКУ -2013

    людина року 2013 012

     Наш край прославлений піснями і легендами, хорошими людьми і чудовими куточками природи. Їх можна зустріти всюди, якою б стежкою не рушив. Ми пишаємося тим, що є на світі така благословенна земля – Новоодещина.

Детальніше...

Підведено підсумки роботи за рік

Голови

26 грудня 2013 року у Миколаївському районі проведено засідання ради районної організації профспілки.

Про підсумки роботи за 2013 рік проінформувала голова районної організації профспілки Коганова В.Г., наголосила, на тому, що план роботи районної організації профспілки виконано, а саме: проведено два засідання ради профспілки, шість засідань президії, два засідання ревкомісії, два семінари-навчання голів первинок, дві поїздки вихідного дня до Вінниці та по Дніпровським плавням. Працівники навчальних закладів району, члени профспілки взяли участь у Х-факторі, змаганнях туристів, спартакіаді учителів. Продемонстровано звіт-презентацію про результати роботи.

Детальніше...

Школа – наш дім, в якому затишно усім

IMG 0076

    Школа, на думку В.О. Сухомлинського, - повинна бути школою радості для дітей, школою творчості для вчителів, та школою спокою для батьків та суспільства. Саме тому робота профспілкового комітету Березнегуватскої ЗОШ І-ІІст. №1 спрямована на згуртування колективу, підтримання здорового мікроклімату серед колег, на те, щоб кожен почував себе необхідним, бажаним, неповторним.

Детальніше...

З досвіду роботи первинної профспілкової організації Прибузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по створенню умов для роботи працівників та їх житлово-побутового забезпечення

00001

Головним пріоритетом у роботі адміністрації Прибузької ЗОШ І-ІІІ ступенів, директор Драгуновська Т.П., та профспілкової організації, голова Радзіонова Т.П., є людина, індивідуальний підхід до кожного члена колективу, створення комфортних умов праці, житлово-побутового забезпечення працівників.

Детальніше...

Звітують соціальні партнери…

PC244786

24 грудня 2013 року в приміщенні Снігурівської РДА відбувся черговий Пленум Снігурівського районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України. На порядку денному стояло два питання:

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел