Досвід роботи

Світлий день Перемоги

DSC 0233

Світлий день пам’яті! Пам’яті тих, хто вже ніколи не прийде, не побачить цього високого і чистого неба, низького польоту ластівки, такої доброї і лагідної посмішки свого сина. Журавлиним ключем відлетіли вони у вирій, залишаючи тільки пам'ять про них, наших захисників, тих, кому зобов’язані своїм життям, своїм майбутнім.

Детальніше...

«Калина» квітує…

IMG 0196

Цінність життя пізнається у всьому, що нас оточує – довкілля, особисте здоров'я, робота, родина та близькі до серця люди, які тебе розуміють та завжди подадуть руку підтримки. Такі люди є і працюють вони у Кубряцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Веселинівського району, об’єднаних у профспілковій організації працівників освіти «Калина».

Детальніше...

«Кращий з кращих»

Досвід роботи

Голова первинної профспілкової організації, учитель трудового навчання Криничанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миколаївської районної ради Миколаївської області став переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2014» у номінації «Трудове навчання».

Скільки людських доль залежить від професіоналізму вчителя! Не даремно кажуть, що є «вчителі від Бога», з розвиненою інтуїцією, відверті у стосунках з учнями, співчутливі до їхніх проблем.

Детальніше...

Профілактика безпеки праці — запорука зменшення виробничого травматизму

IMG 5931

Забезпечення належного рівня роботи з питань охорони праці в кожній установі, організації має стати справою честі для роботодавців, адже безпечні умови праці - це життя та здоров'я працівників.

5 лютого 2014 року на базі районного Будинку дитячої творчості відбулося спільне засідання президії Веселинівської районної організації профспілки працівників освіти та відділу освіти райдержадміністрації. В ході якого завідуючий міськими курсами м. Южноукраїнська НМЦ ЦЗ та БЖД Горбенко Олександр Сергійович провів навчання з питань надзвичайних ситуацій, ознайомив з новою документацією, прокоментував фільм та надав методичні рекомендації. Присутні подякували за доречно надану консультативну допомогу спеціалісту з охорони праці.

Детальніше...

Відбулася конференція Очаківської районної організації профспілки працівників освіти і науки

IMG 4698

10 січня 2014 року на базі Очаківської районної бібліотеки відбулася конференція Очаківської районної організації профспілки працівників освіти і науки України за темою «Соціальне партнерство як система відносин для забезпечення соціального миру у суспільстві». На захід були запрошені начальник відділу освіти, молоді та спорту Очаківської райдержадміністрації Голян Л.А., директори загальноосвітніх навчальних закладів району, завідувач Куцурубським дошкільним навчальним закладом «Зірочка», директор ОМ РВД ФСС з ТВП Іщенко Ю.М.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел