Досвід роботи

Спартакіада трудових колективів

IMG 4841

21 березня 2015 року до Дня визволення м. Вознесенська від німецько-фашистських загарбників стартувала перша Спартакіада трудових колективів міста Вознесенська. Розпочались змагання з урочистого параду, на якому вишикувались 10 збірних команд від підприємств та установ міста: ВОЗКО, Вознесенської дистанційної колії-13, військової частини А-2920, Державної служби з надзвичайних ситуацій, міської ради, філії ПАТ «Миколаївобленерго», Приват-банку, підприємців, ПАТ «Миколаївгаз» - і збірна команда працівників освітянської галузі. Усіх присутніх вітав міський голова Луков В.Д., підтримати свою команду прибули педагогічні колективи, учнівська молодь, начальник Управління освіти Вознесенської міської ради Кисільова С.В., голова міської організації профспілки Крючкова С.О.

Детальніше...

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

DSCN9417

Події останніх місяців вкотре довели,

                                               що український народ неможливо подолати.

Милосердя та доброта завжди були притаманні українському народові. Співпереживання та щиросердечність, небайдужість та вміння розділити горе і біль, підтримати у важку хвилину – це в характері справжнього українця, який любить свою рідну землю та вболіває за її майбутнє. Адже це наша земля. Від народження і до останку вона дає нам силу. А сьогодні, коли вона стогне під чоботом окупанта і вмивається гіркими материнськими сльозами, наша сила потрібна їй. Розуміючи це, синьо-жовтою ниткою єдності, духом патріотизму й любові до рідної неньки-України об’єдналися члени учнівських та освітянських колективів.

Детальніше...

Сила профспілки – у її дієвості

   DSCN0979

    Згідно з планом основних заходів Доманівської райради профспілки працівників освіти 3 лютого 2015 року відбулося розширене засідання президії районної організації профспілки, в роботі якої взяла участь начальник відділу освіти РДА Святченко Ірина Костянтинівна. Спільно з профспілковим активом були обговорені актуальні освітянські питання: стан фінансування галузі у 2015 році, зміни у законодавстві стосовно забезпечення пільг освітян, захист трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти в сучасних складних умовах.

Детальніше...

Районний семінар голів ПК

19 грудня 2014 року на базі Кривоозерського дошкільного навчального закладу № 4 «Казка» відбувся районний семінар голів первинних профспілкових організацій з теми «Дієва первинка – сильна профспілка – захищені працівники».

Голова Кривоозерської районної організації профспілки працівників освіти Муравська І.О. розпочала роботу з мотиваційного тренінгу.

В ході роботи семінару було відзначено кращі первинки та нагороджено грамотами, грошовими преміями.

Детальніше...

Профспілка впевнено крокує у майбутнє

Для того, щоб люди знаходили щастя в своїй роботі, необхідні три умови:

робота повинна бути їм під силу,

вона не повинна бути виснажливою і її обов'язково повинен супроводжувати успіх.

 

Д. Рескін

2 2

Первомайщина – неповторна і чарівна земля. Тут можна почути і мрійливий шепіт віковічних полинів та ковелю, і срібні переливи джерел, і гучний рокіт бузьких порогів. Південний благодатний край… В одному із його мальовничих куточків розташована Первомайська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел