Досвід роботи

«Ефективне управління профспілкою. Секрети успіху від найкращих»

IMG 2648

З метою ознайомлення з досвідом роботи Первомайської міської організації профспілки працівників освіти і науки, 15 жовтня  2015 року,  у місті Первомайську, на базі ДНЗ №16,  відбувся обласний семінар, у якому взяли участь голови районних, міських, вузівських організацій профспілки.

Відкрила семінар голова обкому профспілки В.М.Оборонько.

Детальніше...

Профспілка професійні свята відзначає разом, відвідуючи мальовничі міста рідного краю

   

    Профспілковий комітет ДНЗ № 82 м. Миколаєва організував для членів профспілки та їх сімей екскурсію вихідного дня в село Кандибіно в замок-садибу "Золота підкова" на честь свята дошкільного працівника.

    Всі чудово відпочили та повернулись додому з новими враженнями, а фото вмальовничих містечках "Золотої підкови» надовго збережуть пам'ять про спільну подорож.

Тарнавська А.Р., голова профкому ДНЗ № 82 м. Миколаєва

Детальніше...

Зустріч з головою Баштанської райдержадміністрації

IMG 1710

8 червня 2015 року відбулася зустріч керівників навчальних закладів та голів первинних профспілкових організацій з головою Баштанської райдержадміністрації Сидорикой О.А., начальником фінансового відділу Баштанської райдержадміністрації Євдощенко С.В., начальником відділу освіти молоді і спорту Бєловою О.І.

Детальніше...

Перемога освітян міста Вознесенська у І-й Спартакіаді трудових колективів

PICT0064

23 травня 2015 року в рамках святкування 220-ї річниці від Дня заснування міста відбулось підведення підсумків першої Спартакіади трудових колективів міста Вознесенська. Урочистою ходою до архітектурного символу міста – Ротонди пройшли команди учасниці від установ та підприємств міста: збірна команда працівників освітянської галузі, міської ради, ВОЗКО, Вознесенської дистанційної колії – 13, військової частини А-2920, Державної служби з надзвичайних ситуацій, філії ПАТ «Миколаївобленерго», Приват-банку, підприємців, ПАТ «Миколаївгаз».

Детальніше...

ХІ спартакіада серед працівників освіти Баштанського району

 DSC0003

З метою популяризації фізичної культури й широкого використання у загартуванні, оздоровленні, профілактиці захворювань, пропаганди здорового способу життя відділ освіти, молоді і спорту Баштанської райдержадміністрації, районна організація Профспілки працівників освіти щороку проводять районну спартакіаду серед працівників освіти.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел