Досвід роботи

Підведено підсумок діяльності Вознесенської міської організації Профспілки за 2015 рік

IMG 6698

Якщо будете працювати для сьогоднішнього,

то ваша робота вийде нікчемною;

треба працювати, маючи на увазі тільки майбутнє!

17 грудня 2015 року відбулось засідання ради Вознесенської міської організації Профспілки з питань виконання угоди за 2015 рік між Управлінням освіти Вознесенської міської ради і міською організацією Профспілки працівників освіти.

Детальніше...

Активні дії Миколаївської міської організації Профспілки

DSCN7899

9 грудня 2015 року відбувся розширений пленум Миколаївської міської організації Профспілки.

Голова міської організації Мовчан С.В. ознайомила присутніх з рішеннями УІІІ з’їзду Профспілки працівників освіти і науки України, ІУ пленуму обласного комітету Профспілки «Про основні напрями діяльності профспілки працівників освіти і науки України на 2016-2020 роки». Постановою пленуму теж визначено пріоритетні напрями діяльності структурних ланок міської організації на наступний період.

Детальніше...

Організація культурно-освітньої роботи серед спілчан Вознесенська

PB250051Для вивчення сторінок історії рідного краю та організації культурно-освітньої роботи серед спілчан Вознесенська міська організація Профспілки організувала екскурсію для голів первинних організацій до Миколаївського обласного краєзнавчого музею "Старофлотські казарми". 

В залах музею ми побачили як змінювалась наша місцевість та відбувався процес розвитку нашого краю. Наші предки були великими майстрами, могутніми воїнами, талановитими архітекторами. Відчуваєш гордість за них, що жили багато століть назад і за теперішні покоління, які зуміли зберегти та примножити здобутки предків.

Виставкові зали містять різні знахідки з території Причорномор’я (на даний момент зібрано більше 160 тис. експонатів) починаючи з доісторичних часів (знаряддя праці первісної людини, витвори якнайдавнішого мистецтва, зброя і багато що інше) і до нашого часу.

Детальніше...

Відбулося розширене засідання президії Казанківської районної ради Профспілки

DSCN2179 1

4 грудня 2015 року відбулося розширене засідання президії Казанківської районної ради Профспілки працівників освіти.

На засідання були запрошені та взяли участь у його роботі новообрані депутати районної ради: Школяр Тетяна В’ячеславівна – заступник голови комісії районної ради з питань освіти,культури, охорони здоров'я та соціального захисту населення (вчитель Великоолександрівської зош І-ІІІст), Васюта Олександр Іванович – член комісії з питань планування, бюджету, фінансів та приватизації комунального майна (вчитель Казанківської зош № 4 І-ІІІ ст.), начальник відділу освіти, молоді та спорту, Тетяна Леонідівна Корчемаха та головний економіст відділу, І.О. Жорова.

Детальніше...

На порядку денному…

IMG 0955

Виходячи з нагальних питань сьогодення, 12 листопада, було проведено засідання Ради Вознесенської міської організації профспілки працівників освіти з питань захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти та дотримання їх в сучасних умовах.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел