Досвід роботи

Керівник гуртка „Аплікація з соломи ”та «Сувенір» Центру дитячої та юнацької творчості м. Южноукраїнська Карамишева Лідія Станіславівна

346677777

    Карамишева Лідія Станіславівна має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю «вчитель початкових класів» і працює в Центрі дитячої та юнацької творчості керівником гуртка з 2002 року. Є членом профспілкового комітету ЦДЮТ.

       За час роботи у навчальному закладі Карамишева Л.С. зарекомендувала себе грамотним, ерудованим педагогом, знає методику ведення гурткових занять і уміє творчо застосовувати її в своїй практичній діяльності.

     На своїх гурткових заняттях забезпечує якісне виконання програмних вимог, домагається високого рівня засвоєння знань, умінь і навичок вихованців. Під час організації навчальної діяльності керівник використовує диференційований та індивідуальний підхід, великого значення надає результативності навчальної діяльності вихованців на гуртковому занятті.

Детальніше...

Змагаються освітяни Баштанщини

   DSCF6709

        24 квітня 2017 року  в Баштанському районі відбулася ХІІІ районна Спартакіада серед працівників освіти, в якій  взяли участь більше п’ятидесяти освітян – членів Профспілки. 

      На спартакіаді були присутні Славінський О.Д .,  в.о. голови Баштанської райдержадміністрації, Рубський І.В., міський голова, Бєлова О.І., начальник відділу освіти, молоді і спорту, Васюнькін О.В., голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Детальніше...

Первомайська міська організація Профспілки інформує

 DSC0138 1 1

23-24 березня у м. Первомайську відбулося засідання Секції Асоціації міст України  з питань освіти. 

Участь у заході взяли Первомайський міський голова Людмила Григорівна Дромашко, голова Секції, начальник управління освіти Первомайської міської ради Галина Феліксівна Остапенко, голова Первомайської міської організації профспілки працівників освіти Ірина Володимирівна Сисоєва та представники органів управління освітою з 12 областей України.

Детальніше...

Працюємо гласно і відкрито

44333118

 Про діяльність профспілкової організації за 2016 рік звітувала рада Первомайської районної організації профспілки працівників освіти.

       Звітуючи, голова районної організації Людмила Вороніна, проаналізувала основні напрямки роботи профорганізації, акцентувала на досягненнях та зупинилася на проблемних питаннях, а присутні члени ради у ході обговорення звіту відразу пропонували шляхи їх вирішення.

Детальніше...

Профспілка освітян має залишатись єдиною

P2230012

На засіданні ради Профспілки Миколаївського району, яке відбулося в лютому п.р., було розглянуто Звіт про роботу районної організації Профспілки працівників освіти за 2016 рік  , з яким виступила Коганова В.Г., голова районної організації Профспілки.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел