Досвід роботи

Спартакіада освітян у Вітовському районі

         IMG 6105

   З метою популяризації фізичної культури , пропаганди здорового способу життя районна організація Профспілки працівників освіти спільно з відділом освіти, молоді і спорту Вітовської райдержадміністрації, в червні 2017 року, завершили  районну спартакіаду серед працівників закладів освіти.

Детальніше...

СЛОВО ПРО ШКІЛЬНОГО НАСТАВНИКА (або ЇЇ ДУША ЦВІТЕ ВЕСЕЛИМ ЦВІТОМ)

Конкурс «Шануймо вчителя свого»

4340008

     Усі стежки - від шкільного порогу. Початок усіх професій - у шкільному класі. Ключ до всіх духовних багатств світу - у нього, шкільного наставника. Це ж бо він, учитель, повів нас у світ знань, допоміг обрати з усіх тисяч  свою дорогу в житті, навчив не лише премудрощів шкільних предметів, а й найскладнішої з наук - бути людиною.

Детальніше...

Очаківська районна організація Профспілки представляє

На конкурс «Шануймо вчителя свого» 

00765567

Галина Едмундівна Карачевська - це талановита і небайдужа до мистецтва людина, яка свої творчі сили і наснагу черпає у спілкуванні з дітьми, бо в кожного, без винятку, бачить маленького митця.

Вже більше чверті століття вчителька з Білорусії,  Карачевська Г.Е., запалює в серцях дітей, що мешкають на Кінбурні, іскорки любові до краси слова, світу, життя, людини та мальовничого довкілля.

Детальніше...

Шануймо вчителя свого

11211

«..Учителю! Життя – як на долоні,

По краплі душу іншим віддаєш,

Хоч втома нелюдська сьогодні й вчора,

Любові й праці ти не знаєш меж…»

Представляємо Валентину Микитівну Бишовець – вчителя загальноосвітньої школи № 40 міста Миколаєва, яка зробила любов до дітей своїм життям.

Майже  50 років назад прийшла в педагогіку Валентина Микитівна.

Роки спли­вають, дорослішають і мужніють обличчя учнів. Але знову наступає вересень, і класс Валентини Микитівни  наповнюється гомоном нового шкільного покоління.

Детальніше...

Учитель … Учительство… Учити…

5636333

На конкурс «Шануймо вчителя свого» 

 Це життєве кредо багатьох людей, які поєднали своє життя з дітьми, школою, викладацькою діяльністю.

До таких людей можна віднести людину з великим оптимізмом, набутим досвідом, творчим потенціалом Овчар Жанну Леонідівну.

Молода, перспективна, енергійна з досвідом роботи як вчитель 21 рік, як педагог – організатор 10 років, як голова профспілки 5 років. Це людина, з якої можна брати приклад у всьому.

Детальніше...

Більше статей...

З офіційних джерел