Підписано Угоду про співпрацю з відділом освіти Чорноморської сільської ради ОТГ

    7664884 У  приміщенні будинку культури с. Чорноморка 12 травня підписано Угоду  на 2017 – 2020 роки між профспілковими комітетами  первинних профспілкових організацій Профспілки працівників освіти  і науки України Чорноморської ЗОШ І – ІІІ ст., Рівненської ЗОШ І –ІІІ ст., Благодатненського НВК та відділом освіти, культури та спорту, дітей, сім’ї та молоді, соціального захисту   Чорноморської сільської  ради об’єднаної територіальної громади.

       Угоду підписали : Начальник  відділу освіти  культури та спорту, дітей, сім’ї та молоді, соціального захисту  Чорноморської сільської  ради об’єднаної територіальної громади Кошман О.В. та голови первинних профспілких організацій Чорноморської ЗОШ І –ІІІст. Копач С.О., Рівненської ЗОШ І –ІІІст. Руденя Г.В., Благодатненського НВК Стебельська Я.С.

487832

    Також у  підписанні Угоди взяли участь директор Чорноморської ЗОШ І – ІІІ ст. Сидорчук А.М., директор Рівненської ЗОШ І –ІІІ ст. Гурова Г.М. та директор Благодатненського НВК Жек Н.П.

      Дана Угода визначає узгоджені позиції і дії Сторін на зайнятість, своєчасну оплату праці  та реалізацію основних професійних, трудових і соціально – економічних гарантій працівників.

З офіційних джерел