Вознесенська міська організація Профспілки ділиться досвідом роботи

IMG 4837В рамках міжрайонного регіонального навчання керівників організаційних ланок Профспілки, 27 квітня п.р., у м. Вознесенську було проведено черговий семінар – навчання  на тему «Шляхи зміцнення первинних профспілкових організацій, як основи діяльності Профспілки»,  в якому взяли участь голови профспілкових організацій Вознесенського, Доманівського, Новоодеського,  Арбузинського, Братського, Єланецького, Веселинівського  районів, ЧДУ імені Петра Могили,  первинних профспілкових організацій навчальних  закладів міста Вознесенська.

Відкрила семінар та поділилася досвідом роботи Вознесенської міської організації  Профспілки  її голова Крючкова С.О.

   З вітальним словом та інформацією про співпрацю  з Профспілкою виступила заступник начальника управління освіти  Кожухаренко І.В. 

5648060

Форми та методи роботи з  питань організаційного зміцнення та мотиваційні аспекти досягнення 100 відсоткового членства в первинних профорганізаціях  розкрили в своїх  презентаціях  голова первинної профспілкової організації Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ст.. №8  Щупак І.В.  та голова первинної профспілкової організації КДНЗ№14 «Дзвіночок»  Рахуба Н. Ю. 

06697587

 

Практична частина семінару  була присвячена SWOT- аналізу та формуванню стратегії по  вдосконаленню діяльності Профспілки.  Робота проводилась в групах,  супроводжувалась  широким обміном думками, ідеями.  

Учасники семінару отримали корисну інформацію та здобули практичні навики  роботи в профспілкових організаціях.

З офіційних джерел