Відбулося розширене засідання президії обкому профспілки

     24 січня в приміщенні облпрофради відбулося розширене засідання президії обкому профспілки працівників освіти і науки. Участь в роботі президії взяли голови районних, міських організацій профспілки, первинних організацій профспілки вищих навчальних закладів. Вела засідання голова обкому профспілки Віра Михайлівна Оборонько.

      Було заслухано питання «Про додержання вимог чинного законодавства України про працю у навчальних закладах Березанського та Очаківського районів».

    Затверджено  основні статистичні дані обласної організації профспілки у 2011 році.

 

   Президія підбила підсумки  обласного туру Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в установах і закладах освіти області у 2011 році та прийняла рішення нагородити спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації переможців огляду-конкурсу Дипломами та цінними подарунками.

     По підсумкам  рейтингу районних, міських організацій профспілки у 2011 року  голова обкому профспілки В.М.Оборонько  урочисто вручила пам’ятні статуетки «Ніка» переможцям обласного рейтингу – головам організацій профспілки Первомайського району Вороніній Л.П., м. Первомайська Сисоєвій І.В., Новоодеського району Погорілій О.Г.

     Також було розглянуто ряд організаційних та робочих питань, по яких прийнято відповідні постанови.

 

З офіційних джерел