Готовність до співпраці в умовах ОТГ!

DSC02705

16.03.2017 на базі Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка відбулася зустріч начальника відділу  освіти Лапаєвої Н.В, голови районної організації Профспілки Чепілки О.М.,  директора  МОІППО Шуляра В.І. та освітянських працівників з головою Олександрівської об’єднаної територіальної громади  Бензарем М.М.

На зустрічі обговорювалися питання функціонування навчальних закладів, які розміщені на території ОТГ, створення освітнього  округу, опорної школи, атестації педагогічних працівників, проходження курсової перепідготовки,  участі в освітянських проектах та співпраці районної організації Профспілки, як соціального партнера,  відділу  освіти,    МОІППО  з об’єднаною територіальною громадою.

Для учасників зустрічі директор школи Шевченко В.А. презентував роботу вчителів, а свою  педагогічну  майстерність продемонстрували на відкритих уроках вчитель географії  - Селівестрова Л.М. та вчитель інформатики – Павлова А.М. (голова первинної профорганізації), які в поточному  році претендують на звання вчитель-методист.

О.М.Чепілка,

голова Вознесенської районної організації Профспілки

З офіційних джерел