Пленум обласного комітету Профспілки. Працюємо з ОТГ

IMG 444728 лютого 2017 року відбувся VІІ Пленум Миколаївського обласного комітету Профспілки  працівників освіти і науки України.

На порядок денний було винесено питання: «Про роботу виборних органів організаційних ланок Профспілки в умовах фінансової та адміністративної децентралізації».

    В роботі  пленуму  взяли участь: Т.Д. Кремінь, народний депутат України, голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України;

 

IMG 4448

Г.Л. Каськова, в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації;

В.І. Шуляр, директор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; начальники  управлінь і відділів освіти територіальних громад, райдержадміністрацій та міських рад.

Відкрила пленум та виступила з основного питання  В.М. Оборонько, голова обласної організації  Профспілки.

IMG 4463                          

Для учасників пленуму було продемонстровано, підготовлений працівниками обласного комітету Профспілки. відеофільм про роботу навчальних закладів в обʼєднаних територіальних громадах, відеоінтервʼю  з І.В.Назаром,  головою Галицинівської  об’єднаної територіальної громади, Вітвіцькою Т.В., директором Галицинівської ЗОШ І-ІІІ ст., О.А.Завгородньою, начальником відділу освіти Миколаївського району, В.Г.Когановою, головою районної Профспілки Миколаївського району. 

В обговоренні питання взяли участь:

- Т.В. Дубіна, начальник відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури, та медицини Куцурубської об’єднаної територіальної громади.

- М.А. Дротенко,  голова Доманівської районної організації Профспілки.

- А.В. Трофименко, директор Новобузької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 опорного закладу   Новобузького освітнього округу №1.

-  О.М. Чепілка, голова Вознесенської районної організації Профспілки.        

- Т.Д. Кремінь, народний депутат України, голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України.

ukUeOeN02sU

 

          Було прийнято відповідну постанову.

        За тісну співпрацю, соціальне партнерство та підтримку діяльності профспілкових організацій,  Т.В. Дубіній, начальнику відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури, та медицини Куцурубської об’єднаної територіальної громади та  А.В. Трофименко, директору Новобузької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 опорного закладу   Новобузького освітнього округу №1, було урочисто вручено Подяки обласного комітету Профспілки.

ObARWC4x4wg

          Пленум пройшов плідно, на високому організаційному рівні.

З офіційних джерел