«Менеджери, які змінюють країну»

IMG 4260За ініціативи Миколаївського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України та підтримки департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  15 грудня 2016 року в обласному Будинку художньої творчості відбувся фінал обласного освітнього фестивалю «Менеджери, які змінюють країну» для новопризначених керівників навчальних закладів Миколаївщини.

 Учасниками ІІ (фінального) етапу з 24 претендентів  стали:

       -  Аржанова Н. Ю.,директор Воронівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Вознесенської районної ради;

       -  Богуш І. С.,директор Березнегуватської ЗОШ І – ІІ ступенів Березнегуватської районної ради;

 -     Заболотня В. В.,заступник директора з навчально-виховної роботи Южноукраїнської гімназії № 1 Южноукраїнської міської ради;

 -   Криворученко С. В.,заступник директора з навчально-виховної роботи Первомайської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 9 Первомайської міської ради;

 -     Ракоча Т. М.,директор Юльянівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Миколаївської районної ради.

Учасники фіналу  виконували  два завдання: «керівник – менеджер»,  з презентацією школи майбутнього та «керівник – унікальна особистість», з презентацією світу власних уподобань з  використанням засобів опрацювання та демонстрації мультимедіа, аудіо- та відеофайлів, анімаційних фільмів тощо.

Роботи виконавців оцінювало професійне журі обласного освітнього фестивалю, яке і визначило абсолютного переможця.

Ним стала   Заболотня В. В.,заступник директора з навчально-виховної роботи Южноукраїнської гімназії №1, якій від обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки було вручено головний приз – грошову винагороду.

             IMG 4259                       IMG 4243

Приз глядацьких симпатій було вручено Ракочі  Т. М.,директору Ульянівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Миколаївської районної ради.

Усі учасники Фестивалю були  нагороджені дипломами департаменту освіти  і науки облдержадміністрації, обласної організації Профспілки працівників освіти і науки  та обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

З офіційних джерел