IX урочистий студентський «Осінній бал»-2016!

           27 жовтня 2016 р. у Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського, за ініціативи та матеріальної підтримки студентського профкому, відбулося феєричне свято краси та ніжності – Осінній бал-2016! Гостей радо зустрічали король і королева, принц і принцеса осіннього балу минулого року.

         Із вітальним словом до присутніх звернулися: ректор університету Валерій Дмитрович Будак: «Вже дев’ятий рік поспіль проходить «Осінній бал». Це чудова можливість для студентів познайомитися між собою, знайти нових друзів, отримати незабутні яскраві емоції на наступний рік.

        Маю надію, що Х ювілейний «Осінній бал» – 2017 відбудеться за участю студентів усіх університетів міста Миколаєва» та начальник управління у справах сім’ї дітей та молоді Миколаївської міської ради Олег Віталійович Соколик, побажавши перемоги кожній парі, а всім гостям – гарного відпочинку.

        Урочистий святковий бал розпочався вишуканим вальсом. Студенти творчого центру «Естетика» доповнювали свято музичними композиціями.

.1

        Незалежне жюрі з усіх присутніх пар обрало 10 пар півфіналістів. Кожна пара виконала за 30 секунд декілька танцювальних «па», продемонструвавши свої неповторні здібності.

              3                                     4

 

        З 10 кращих пар  жюрі обрало три найкращі, які продовжили змагання на головному танцювальному полі університету.

        Шляхом глядацького голосування королем і королевою «Осіннього балу» –2016  стала пара №4 Дмитро та Анна, принцом і принцесою – пара №5 Сергій та Анастасія! Вітаємо переможців! 

 

Редакція університету

 

 

З офіційних джерел