Діяльність членських профспілкових організацій.

789На виконання постанови президії обласного комітету Профспілки від 07.09.2016  р. Пр.№12 «Про  завдання  організаційних  ланок Профспілки в сучасних суспільно-політичних та соціально - економічних умовах» районними та міськими організаціями Профспілки  було проведено розширенні засідання рад та президій, на яких розглянуто ряд важливих для членів профспілки питань.

Організовано та конструктивно пройшли засідання в міських організаціях Профспілки м. Первомайська (голова Сисоєва І.В.) та м. Южноукраїнська (голова  Майстренко С.І), в районних організаціях Профспілки Казанківського(голова Дьоміна О.П.), Кривоозерського (голова Муравська І.О.), Снігурівського(голова Кисіль В.О.), Очаківського(голова Джаноян Т.А.), Первомайського(голова Вороніна Л.О.) районах.

В засіданні ради Баштанської районної організації(голова Васюнькін О.В.) взяли участь голова Баштанської районної ради Петров А.А., в.о.голови райдержадміністрації  Славінський О.Д.,.

У Вознесенському районі (голова Профспілки Чепілка О.М.) участь в засіданні взяла заступник голови райдержадміністрації Панова Т.М.

До участі в засіданнях профспілкових органів долучилися начальники відділів та управлінь освіти.

З офіційних джерел