Гарного та змістовного всім відпочинку!

545Обласний комітет Профспілки, районні, міські та вузівські профспілкові організації  працівників освіти і науки завчасно  потурбувалися про  відпочинок та оздоровлення освітян  та їх дітей в період відпусток, літніх шкільних та студентських канікул.

Надано нагоду кожному бажаючому влітку цього року добре відпочити, оздоровитись, набратись сил, енергії та бадьорості  на наступний навчальний рік.

13 червня 2016 року гостинно прийняла перших відпочиваючих освітян та їх дітей з усіх районів і міст області база відпочинку «Зміна» в с. Рибаківка,  Березанського району, на березі Чорного моря.

 

Для освітян  створено усі необхідні умови для того, щоб відпочинок на морі  був не лише корисним, а й залишив незабутні приємні враження та яскраві спогади  перебування на відпочинку.

Для членів галузевої профспілки  також надана можливість активно провести час, оздоровитись на базі  відпочинку "Акваторія" Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова  в  м. Очакові.

Профспілкові комітети НУК імені адмірала Макарова та МНУ імені В.О. Сухомлинського для своїх студентів та викладачів організували відпочинок у  спортивно – оздоровчому таборі  «Корабел»,  який розташований у мальовничому куточку курортної зони Коблево та  в   спортивно – оздоровчому таборі   «Моряна» в  с. Рибаківка, Березанського району.

                                                     Обласний комітет Профспілки бажає всім гарного та змістовного відпочинку!

З офіційних джерел