Профспілковим активістам - нові знання

IMG 3619

 15 червня 2016 року на базі Єланецької ЗОШ І -III ступенів відбувся регіональний, міжрайонний семінар - навчання для голів первинних профспілкових організацій Єланецького району на тему: «Соціально - правові особливості врегулювання робочого часу педагогічних працівників» з участю голів районних організацій Профспілки: Михайлик Н.І з Арбузинського району, Левицької Н.В з Братського району, Чепілко О.М з Вознесенського району, Дротенка М.А з Доманівського району, Крючкової С.О з м. Вознесенська та працівників обкому Профспілки.

Відкрила семінар Кравчук В.Я, голова Єланецької районної організації Профспілки працівників освіти, яка  у своєму виступі окреслила роль профспілкових організацій у відстоюванні трудових, соціально - економічних прав та інтересів членів Профспілки та співпрацю районної профспілки з органами місцевого самоврядування.

 

       IMG 3632                        IMG 3633

Гуліна О.П, перший заступник голови Єланецької райдержадміністрації з фінансових, політико - правових , соціальних та гуманітарних питань, привітала учасників семінару та проінформувала про фінансовий стан освіти району.

Далі семінар проходив  на основі інтерактивних методів групового обговорення  питань, які стосуються забезпечення соціальних прав і гарантій членів профспілки щодо врегулювання робочого часу педагогічних працівників, проведення надурочних робіт та залучення працівників, у виняткових випадках, до роботи у святкові і вихідні дні.

       IMG 3620                      IMG 3629

 

Учасникам семінару було продемонстровано засідання постійної комісії профкому з питань соціально - економічного захисту Єланецької ЗОШ  І-III ст. на тему: «Про внесення змін та доповнень до розділу V. Робочий час і його використання Правил внутрішнього трудового розпорядку на 2016/2017 навчальний рік».

Також практичним психологом Єланецької ЗОШ І –ІІІ ст. Бєлєковою О.М. проведено психологічний тренінг на тему: «Конфлікти в колективі - як їх уникнути?».

Учасники семінару активно виступали і обмінювалися досвідом, вносили свої пропозиції щодо покращення роботи профспілкових організацій по соціально-економічному захисту працівників.

           Навчання було корисним та пізнавальним для профспілкових активістів.

З офіційних джерел