Організація культурно-освітньої роботи серед спілчан Вознесенська

PB250051Для вивчення сторінок історії рідного краю та організації культурно-освітньої роботи серед спілчан Вознесенська міська організація Профспілки організувала екскурсію для голів первинних організацій до Миколаївського обласного краєзнавчого музею "Старофлотські казарми". 

В залах музею ми побачили як змінювалась наша місцевість та відбувався процес розвитку нашого краю. Наші предки були великими майстрами, могутніми воїнами, талановитими архітекторами. Відчуваєш гордість за них, що жили багато століть назад і за теперішні покоління, які зуміли зберегти та примножити здобутки предків.

Виставкові зали містять різні знахідки з території Причорномор’я (на даний момент зібрано більше 160 тис. експонатів) починаючи з доісторичних часів (знаряддя праці первісної людини, витвори якнайдавнішого мистецтва, зброя і багато що інше) і до нашого часу.

У всьому своєму різноманітті представлені шедеври народних ремесел, традиції та побут народностей нашого краю, роботи архітекторів, скульпторів, живописців — всіх тих, кого повною мірою можна назвати творцями історії Миколаївщини.

Приємно відзначити, що історія і нашого міста Вознесенська представлена в різних експозиціях — це і визначні природні місця, флора та фауна, розвиток промисловості, відомі постаті тощо.

Краєзнавчий музей — місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Проходячи багаточисленними виставковими залами, ми відчували, як дух часів, що пішли, наповнювали нас. Всі чудово відпочили, отримали естетичну насолоду, поповнили свій багаж знань про рідний край та повернулись додому з новими враженнями, а фото екскурсії надовго збережуть пам’ять про подорож.

Крючкова С.О., голова міської організації Профспілки

                                                                                                  

 

 

З офіційних джерел