17 листопада – Міжнародний день студента

1384524729 preview 13 11Обласний комітет Профспілки вітає всіх студентів зі святом молодості, таланту й краси.

Студенти сьогодні – це майбутні високоосвічені фахівці своєї справи, енергійні, цілеспрямовані, ініціативні молоді люди, що мають власну громадянську позицію та почуття відповідальності за свою країну.

Вони справжні провідники нових ідей, активно випробовують власні сили, уміння та знання у пошуках всього нового, корисного.

Обласний комітет Профспілки, членські профспілкові організації проявляють постійну турботу про студентів, звертають увагу на їх умови навчання, покращення умов проживання у гуртожитках, організації змістовного відпочинку і дозвілля,  заохочення громадської діяльності профспілкових активістів.

З нагоди проведення заходів, присвячених Дню студента, обкомом Профспілки  було виділено 9 тисяч гривень студентським профспілковим комітетам МНУ імені В.О.Сухомлинського, ЧДУ імені Петра Могили, НУК імені адмірала Макарова для проведення урочистих церемоній «Студент року»  та вручення цінних подарунків, грошових заохочень кращим студентам в номінаціях: кращий профорг, кращий гуртожиток, кращий блок, поверх, кімната в гуртожитку  та інші. 26 студентів, профспілкових активістів, за активну громадську  діяльність у  ВНЗ  нагороджено Почесною грамотою обкому Профспілки. 

    Бажаємо вам миру, добра, успіхів у навчанні,гармонійного духовного та фізичного розвитку,  здійснення усіх благородних цілей. 

З офіційних джерел