«Регіональні аспекти стратегії державної політики в галузі освіти Миколаївщини»

IMG 2298

26 серпня , в форматі  онлайн,  відбулась обласна серпнева конференція працівників освіти Миколаївської області «Регіональні аспекти стратегії державної політики в галузі освіти Миколаївщини». Співорганізатором конференції став обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки. В роботі конференції взяла участь та привітала освітян заступник голови облдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань Янішевська Оксана Альбінівна.

До учасників онлайн – конференції, освітян області звернулась у своєму виступі голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки Оборонько Віра Михайлівна, яка окреслила позицію обласної освітянської Профспілки на сучасному етапі та завдання, що стоять перед профспілкою в новому навчальному році. «В центрі уваги Профспілки – Вчитель», наголосила керівник обласної Профспілки.

З доповіддю «Освіта Миколаївщини: на шляху від «посилених заходів» до «українського прориву» виступила директор департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Веліховська Алла Борисівна.

В обговоренні доповіді взяли участь представники влади, керівники навчальних закладів, управлінь та відділів освіти, вчителі.

Конференція пройшла на високому організаційному рівні, з використанням сучасних інформаційних технологій.

IMG 2302  789 IMG 2318

 

З офіційних джерел