Бажаємо всім гарного та змістовного відпочинку!

IMG 2217Обласний комітет Профспілки та районні, міські, вузівські організації профспілки  працівників освіти і науки роблять все можливе  для того,  щоб влітку цього року, в період  відпусток освітян  та шкільних і студентських канікул, кожний бажаючий міг добре відпочити, оздоровитись, набратись сил, енергії та бадьорості  на весь новий навчальний рік.

З 15 червня 2015 року гостинно прийняла перших відпочиваючих освітян та їх дітей з усіх районів і міст області база відпочинку «Зміна» на березі Чорного моря в с. Рибаківка,  Березанського району. 

На базі створено усі необхідні умови для того, щоб відпочинок на морі став не лише корисним, а й залишив незабутні приємні враження та теплі і яскраві спогади цього літа. 

Члени галузевої профспілки будуть також відпочивати на базі  відпочинку "Акваторія" Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова в м. Очакові. 

IMG 1032

IMG 1038

 

IMG 2195

IMG 2196

IMG 2206

IMG 2219

IMG 2220

До активного відпочинку запрошують усіх бажаючих  студентів та аспірантів профспілкові комітети  НУК імені адмірала Макарова в   спортивно – оздоровчому таборі   «Корабел» ,  який розташований у мальовничому куточку курортної зони Коблево  та МНУ імені В.О. Сухомлинського в   спортивно – оздоровчому таборі   «Моряна» в  с. Рибаківка, Березанського району.

Профспілковий комітет викладачів та співробітників МНУ імені Сухомлинського спільно з адміністрацією ВНЗ теж проводять оздоровлення своїх членів профспілки в  СОТ «Моряна» та інших оздоровчих центрах.

За довідками з питань оздоровлення слід звертатися в обком профспілки, районні, міські комітети і ради профспілки працівників освіти і науки та профкоми навчальних закладів і установ освіти.

Обласний комітет Профспілки бажає всім гарного та змістовного відпочинку!

З офіційних джерел