Рада ФПУ – на часі активні методи захисту прав спілчан

1435259214 000Рада Федерації профспілок України 25 червня 2015 року провела IX засідання на якому розглянула низку актуальних питань внутрішньопрофспілкової роботи.

Рада ФПУ підтримала рішення та дії керівництва і Президії ФПУ щодо застосування активних методів захисту соціально-економічних прав спілчан. Доручила керівництву ФПУ звернутися до Уряду з пропозиціями щодо скасування економічно і соціально не виважених урядових рішень, прийняття Державної програми сприяння зайнятості населення, цільової економічної програми розвитку промисловості аграрного сектора до 2020 року, внести до Парламенту і Уряду проекти нормативно-правових актів соціального захисту, формувати проект Держбюджету України на 2016 рік і прогноз на 2017-2018 рр. на базі основних державних соціальних гарантій. 

Рада ФПУ прийняла звернення до Парламенту і народних депутатів з пакетом законодавчих ініціатив соціального змісту, до інших органів центральної влади і об’єднань організацій роботодавців щодо реформуванням системи соціального страхування та пенсійного забезпечення. 

З офіційних джерел