Перемога освітян міста Вознесенська у І-й Спартакіаді трудових колективів

PICT0064

23 травня 2015 року в рамках святкування 220-ї річниці від Дня заснування міста відбулось підведення підсумків першої Спартакіади трудових колективів міста Вознесенська. Урочистою ходою до архітектурного символу міста – Ротонди пройшли команди учасниці від установ та підприємств міста: збірна команда працівників освітянської галузі, міської ради, ВОЗКО, Вознесенської дистанційної колії – 13, військової частини А-2920, Державної служби з надзвичайних ситуацій, філії ПАТ «Миколаївобленерго», Приват-банку, підприємців, ПАТ «Миколаївгаз».

Міський голова Луков В. Д. вручив команді освітян, яку очолили начальник управління освіти Кисільова С.В. та голова міської організації Профспілки працівників освіти Крючкова С.О., головний приз змагань – Кубок першої Спартакіади трудових колективів міста.

Тренували та готували команду педагогів до участі в різних видах змагань Вінярський П.М. та Пугачевський О.А. – члени комісії з спортивно-оздоровчих питань міської організації Профспілки. Кошти від міської організації Профспілки, виділені на призовий фонд Спартакіади, були перераховані на підтримку воїнів АТО.

Протягом 2-х місяців по суботах і неділях команди змагалися з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів, плавання і легкої атлетики.

Освітяни міста показали спортивний характер і довели, що вони найкращі, не залишивши конкурентам жодного шансу на основний трофей змагань.

Вітаємо всіх учасників міських змагань з перемогою, бажаємо і надалі досягати найвищих вершин не лише на педагогічному олімпі, а й на спортивному!

С.О. Крючкова, голова Вознесенської міської

організації Профспілки працівників освіти

З офіційних джерел