Семінар навчання з соціально – трудових питань

   DSCN3098

    19 травня 2015 року на базі Котляревської ЗОШ І – ІІІ ст. відбувся кущовий семінар для голів первинних профспілкових організацій Лучівської, Полігонівскої, Мирнівської, Миколаївської, Українковської, Новогригорівської ЗОШ та Котляревського ДНЗ на тему «Робота профспілкового комітету в частині вирішення питань соціально – економічного захисту працівників освіти ». Семінар проходив під гаслом: « Знаємо. Хочемо дізнатися. Дізналися. Використовуємо в профспілковій роботі».

    Розпочала семінар - навчання   голова райкому профспілки Грищенко М.М., яка зупинилася на механізмах взаємодії соціальних партнерів щодо вирішення соціально – економічних прав та інтересів працівників району. Зав.віддідом обкому профспілки Максимова Г.М. розглянула разом з учасниками різні форми роботи профкому щодо захисту трудових прав членів профспілки. Також презентували свій досвід спільної роботи директор школи Лупина Р.П. та голова профкому Котляревської ЗОШ Мельник С.О. Важливим і корисним було проведення з учасниками семінару ділової гри на тему : «Участь та роль профкому при складанні Правил внутрішнього трудового розпорядку».

DSCN3134

DSCN3129

 

DSCN3080

    Варто зазначити, що семінар був побудований таким чином, що учасники мали можливість поділитися своїм особистим досвідом із практики складання Правил внутрішнього розпорядку для працівників навчально – виховних закладів. Обговорення отриманої інформації проходило у доброзичливій та дружній атмосфері.

    Для учасників семінару була влаштована виставка робіт працівників школи з декоративно – прикладного мистецтва.

    На завершення, учасники семінару переглянули профспілкові мотиваційні відеопроекти, підготовлені обкомом профспілки.

Голова Жовтневого райкому профспілки                     Грищенко М.М.

 

 

З офіційних джерел