Проведено засідання «Круглого столу» з правових питань

2015513121718

    13 травня 2015 року у Кривоозерському районі відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Про роботу виборних органів профспілкових організацій району щодо додержання законодавства про працю у навчальних закладах та правового захисту працівників освіти», метою якого є надання правової та методичної допомоги профспілковому активу району, вивчення та аналіз досвіду роботи виборних органів районної та первинних профспілкових організацій.

    У засіданні взяли участь: Муравська І.О. — голова Кривоозерської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України; Голинська В.М. — в.о. начальника відділу освіти Кривоозерської райдержадміністрації; Дементьєва Ю.В. — юрисконсульт Миколаївської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України; спеціалісти відділу освіти та голови профспілкових комітетів навчальних закладів району.

    Учасники заходу були ознайомлені з організацією оздоровлення працівників влітку 2015 року та проведено ситуативну ділову гру з теми семінару.

    Також надано практичну правову допомогу з актуальних питань застосування норм чинного законодавства України.

2015513140303

   Відбувся обмін досвідом роботи голів виборних органів первинних профспілкових організацій.

Голова

Кривоозерської районної організації

Профспілки працівників освіти і науки                                                 І.О. Муравська

З офіційних джерел