Спартакіада трудових колективів

IMG 4841

21 березня 2015 року до Дня визволення м. Вознесенська від німецько-фашистських загарбників стартувала перша Спартакіада трудових колективів міста Вознесенська. Розпочались змагання з урочистого параду, на якому вишикувались 10 збірних команд від підприємств та установ міста: ВОЗКО, Вознесенської дистанційної колії-13, військової частини А-2920, Державної служби з надзвичайних ситуацій, міської ради, філії ПАТ «Миколаївобленерго», Приват-банку, підприємців, ПАТ «Миколаївгаз» - і збірна команда працівників освітянської галузі. Усіх присутніх вітав міський голова Луков В.Д., підтримати свою команду прибули педагогічні колективи, учнівська молодь, начальник Управління освіти Вознесенської міської ради Кисільова С.В., голова міської організації профспілки Крючкова С.О.

Відповідно до Положення про проведення міської Спартакіади протягом 2-х місяців щосуботи та неділі трудові колективи будуть змагатися з таких видів спорту як міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи і плавання.

До підготовки та участі збірної команди вчителів з повною відповідальністю підійшла міська організація профспілки працівників освіти і науки України. Організаційні питання були покладені на заступника голови Вінярського П.М., а за рішенням президії міської організації була придбана нова форма для учасників за кошти профспілки.

IMG 4847

IMG 4849

Після чотирьох турів матчів по міні – футболу, визначились чотири лідери - це команди ПАТ «Миколаївгаз», Державної служби з надзвичайних ситуацій, військової частини А-2920 та освітян.

Фінал Спартакіади буде завершений 23 травня 2015 року до 220-ї річниці Дня міста.

Наша освітянська команда вже має чималий спортивний досвід участі в обласних спартакіадах, на яких завжди посідала призові місця. Тому сподіваємося, що і на міському рівні наші спортсмени здобудуть перемогу.

Всім учасникам змагань побажаймо завжди бути в прекрасній спортивній формі!

Крючкова С.О., голова Вознесенської міської

організації Профспілки працівників освіти

З офіційних джерел