Уікенд у Вінниці

DSCN2501

Свято – це коли людина почувається щасливою. Отож, святковим може стати звичайнісінький день. Та все ж як добре, що в найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, а над землею пломеніє різнобарвна хуртовина осінніх айстр, 11 жовтня 2014 року голова Кривоозерської районної профспілки освітян Муравська Інна Олексіївна організувала делегацію на святкову імпрезу та екскурсію до м. Вінниці. До подорожі згуртувались представники різних поколінь: і ті, які за довгі роки праці у школі збагатили педагогічну скарбницю власним досвідом, і ті, які ще не встигли розгубити  студентського оптимізму, гумору, винахідливості. Та й позитивна мотивація всім зрозуміла!

У цей чудовий осінній день, коли навіть погода підбадьорювала добрим настроєм та радістю, на учасників подорожі чекали цікаві сюжети.

DSCN2507

Настрій в усіх був хороший, робили на згадку фото, не поспішали прощатись.

Нехай вислів «Живи в Україні!» перестане бути для нас усіх лозунгом, а стане нормою життя. Галузева профспілка вбачає в своїх спілчанах, запальних та енергійних, свій величезний ресурс. У нас, якщо ми разом, є майбутнє!

Дай, Боже, щоб так легко і позитивно минув весь навчальний рік.

Муравська І.О., голова Кривоозерської районної

організації профспілки працівників освіти і науки

З офіційних джерел