Гарного та змістовного всім відпочинку!

Рибаковка1

Обласний комітет Профспілки та районні, міські, вузівські організації профспілки  працівників освіти і науки своєчасно  потурбувалися про  те, щоб влітку цього року, а саме, в період  відпусток освітян  та шкільних і студентських канікул, кожний бажаючий міг добре відпочити, оздоровитись, набратись сил, енергії та бадьорості  на весь рік.

15 червня 2014 року, база відпочинку «Зміна» працівників освіти, на березі Чорного моря в с. Рибаківка,  Березанського району  гостинно прийняла перших відпочиваючих освітян та їх дітей з усіх районів і міст області.

IMG 1032

IMG 1034

 

IMG 1039

IMG 1044

 

Для відпочиваючих створено усі необхідні умови для того, щоб відпочинок на морі став не лише корисним, а й залишив незабутні приємні враження та теплі і яскраві спогади цього літа.  База відпочинку «Зміна», яка розрахована  на 150 місць, буде працювати 11 змін по 6 днів кожна.

Передбачається  оздоровити на базі відпочинку «Зміна» в літній період 1тисячу освітян та членів їх сімей та близько 600 дітей працівників освіти.

Члени галузевої профспілки мають можливість також активно відпочити на базі  відпочинку "Акваторія" Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова в м. Очакові.  На яку, крім викладачів університету, профспілковий комітет радо запрошує усіх освітян м. Миколаєва і області.  Заїзди з 9 червня  по 1 вересня на кожні 6 днів.

Проживання  в кімнатах по 3 - 4 чоловіки. Харчування в кафе "Форт Геліос",  поруч з базою. Вартість однієї путівки для члена профспілки та дітей віком від 4-х до 18 років – 520 грн. за 1 особу за  6 днів. Членам сімей, які не є членами профспілки вартість однієї путівки – 780 грн. за 6 днів.

На базі планується оздоровити   650  чоловік, із них 150 дітей.

До активного відпочинку запрошують усіх бажаючих  студентів та аспірантів профспілкові комітети  НУК імені адмірала Макарова в   спортивно – оздоровчому таборі   «Корабел» на 250 осіб,  який розташований у мальовничому куточку курортної зони Коблево  та МНУ імені В.О. Сухомлинського в   спортивно – оздоровчому таборі   «Моряна» в  с. Рибаківка, Березанського району.

Планується залучити до оздоровлення в СОТ «Моряна» 220 студентів під час  проходження практики і зборів та 150 студентів  під час канікул в липні місяці.

Профспілковий комітет викладачів та співробітників МНУ імені Сухомлинського спільно з адміністрацією ВНЗ теж проводять оздоровлення своїх членів профспілки в  СОТ «Моряна» та інших оздоровчих центрах.

Обкомом профспілки, за рахунок коштів соціального страхування та профбюджету , у червні місяці, оздоровлено 219 дітей працівників освіти в дитячих оздоровчих таборах області з терміном оздоровлення 21 день.  На даний час на оздоровлення дітей  видано 342 путівки.

В районних оздоровчих таборах Березнігуватського, Братського, Новобузького, Казанківського районів планується оздоровити 140 дітей працівників освіти.

За довідками з питань оздоровлення слід звертатися в обком профспілки, районні, міські комітети і ради профспілки працівників освіти і науки та профкоми навчальних закладів і установ освіти.

Обласний комітет профспілки бажає всім гарного та змістовного відпочинку!

З офіційних джерел