Захист прав на оплату праці: покрокові дії профспілкового лідера.

20140617 101851

Конструктивно  пройшло  засідання ініціативної групи обкому профспілки по дотриманню діючого трудового законодавства по оплаті праці, виплаті надбавок педагогічним працівникам за престижність праці, своєчасної виплати відпускних та оздоровчих працівникам освіти при виході у відпустки,  яке відбулося 16 червня 2014 року під головуванням голови обласного комітету профспілки В.М. Оборонько. 

Метою засідання  було вироблення  заходів щодо дієвих кроків членських організацій профспілки по недопущенню порушень законних прав освітян.

В центрі уваги були питання: «Про додержання норм трудового законодавства та порядку встановлення надбавок педагогічним працівникам за престижність праці та працівникам бібліотек за особливі умови роботи», а також  «Про запровадження компенсацій, як нового виду допомоги на оплату житлово-комунальних послуг у зв’язку з підвищенням цін та тарифів з 1 липня поточного року».

20140617 101833

20140617 101657

Учасниками зібрання  було вироблено  рекомендації на допомогу керівникам членських організацій профспілки  щодо покрокових дій  по попередженню випадків порушення  законних прав та інтересів спілчан. 

З офіційних джерел