Світлий день Перемоги

DSC 0233

Світлий день пам’яті! Пам’яті тих, хто вже ніколи не прийде, не побачить цього високого і чистого неба, низького польоту ластівки, такої доброї і лагідної посмішки свого сина. Журавлиним ключем відлетіли вони у вирій, залишаючи тільки пам'ять про них, наших захисників, тих, кому зобов’язані своїм життям, своїм майбутнім.

В ці святкові дні дуже хочеться сказати нашим ветеранам найтепліші і найніжніші слова вдячності, подарувати їм найкращі квіти, ніжно-ніжно обійняти їх, вклоняючись героїзму, відвазі і такої великої любові до Батьківщини.

Серце замирає у грудях, коли ми бачимо їх вже посивілих, з орденами та медалями, але таких рідних та близьких. Слова вдячності замирають на вустах, хочеться зробити для них щось справжнє, щоб вони відчули наше тепло і турботу. А потім сидіти тихо і слухати, слухати спогади про війну, про друзів, розглядаючи пожовклі фотографії у альбомі.

DSC 0237

IMG 20140430 103140

IMG 20140430 103143

IMG 20140430 111654

Такою і була зустріч членів первинної організації профспілки Парутинської ЗОШ І-ІІІ ступенів з ветераном війни Яловим Михайлом Федотовичем.

Найважливішими були його спогади про війну, про бойових товаришів. Його серце до цього часу відчуває біль втрат та велику радість перемоги.

Дуже самостійний і по-військовому організований, він до цього часу залишається дисциплінованою людиною: у свої 88 років сам готує собі їжу, порається по господарству. Завжди вдячний іншим за допомогу. Члени профспілкової організації та учні Парутинської школи завжди допомагають ветерану. Ось і знову, напередодні свята, навідали нашого героя: допомогли прибрати подвір’я, висапали траву біля подвір’я та в садочку, впорались з городом, а також привітали зі святом Великої Перемоги.

Велика подяка Вам, шановний Михайло Федотович, а також всім тим, хто навіки залишиться у нашій пам’яті! І нехай світле небо радісної Перемоги ніколи не затьмариться сумними хмарами війни і горя.

Широкожукова Н.Є.,член профспілкового комітету

Парутинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Очаківського району.

З офіційних джерел