В центрі уваги профспілки –людина

IMG 0801

З метою ознайомлення з досвідом роботи первинної організації профспілки Чорноморського державного університету імені П.Могили з питань вирішення соціально-економічних питань та захисту духовних інтересів, розвитку культурно-масової і фізкультурно-спортивної роботи 27 лютого 2014 року на базі ЧДУ імені П.Могили відбувся обласний семінар, у якому взяли участь голови районних, міських, вузівських організацій профспілки.

Відкрила семінар голова обкому профспілки В.М.Оборонько.

Учасників семінару привітав ректор університету Л.П. Клименко та розповів про результати роботи тісної співпраці адміністрації з профспілковою організацією.

Секретами успіху в діяльності профспілкової організації щодо ефективного вирішення важливих питань членів профспілки поділилася голова первинної організації профспілки університету С.М.Верба. Про конкретні приклади допомоги членам профспілки та шляхи вирішення освітянських та студентських проблем розповіли члени об’єднаного профспілкового комітету університету.

До участі в обговоренні питань семінару активно долучилися голови районних, міських, вузівських організацій профспілки.

Для учасників семінару було проведено практичне заняття на тему: «Психологічні аспекти роботи профспілкового лідера».

При підведенні підсумків семінару-навчання В.М.Оборонько, голова обкому профспілки, відзначила позитивні результати даного заходу та урочисто вручила

пам’ятні статуетки «Ніка» переможцям обласного рейтингу профспілкових організацій області.

IMG 0815

IMG 0816

IMG 0817

IMG 0825

IMG 0826

IMG 0835

IMG 0827

IMG 0842

IMG 0848

IMG 0849

IMG 0850

 

З офіційних джерел