«Кращий з кращих»

Досвід роботи

Голова первинної профспілкової організації, учитель трудового навчання Криничанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миколаївської районної ради Миколаївської області став переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2014» у номінації «Трудове навчання».

Скільки людських доль залежить від професіоналізму вчителя! Не даремно кажуть, що є «вчителі від Бога», з розвиненою інтуїцією, відверті у стосунках з учнями, співчутливі до їхніх проблем.

Саме таким є Кичатий Сергій Дмитрович, який уже понад 20 років працює у Криничанській школі, з них більше 15 років очолює профспілкову організацію школи, 10 років є членом президії районної профспілки.

Щирий, добрий, наполегливий, відповідальний, чесний, відвертий, мужній і красивий – таким звикли бачити щоденно цю прекрасну людину, талановитого педагога, профспілкового лідера.

Як вчителя трудового навчання його знають у районі й області давно. Кожного року його учні є переможцями та призерами районних та обласних олімпіад.

Шкільна майстерня і виробничий кабінет – улюблені місця школярів, адже уроки Сергія Дмитровича – це не лище творчість і уміння, не лише робота, а завжди гарний настрій і підтримка у будь-якій ситуації. А до профспілкового куточка спішать працівники школи: і молоді, і досвідчені – за допомогою, за розумною порадою, доброю підтримкою.

Сергій Дмитрович щедро роздає свої ідеї та знання і учням і колегам, за що його дуже люблять і поважають. Його уроки, майстер-класи, семінари, виховні заходи справляють на всіх незабутнє враження.

Профорієнтаційна робота, яку він проводить з учнями, надають колориту будь-яким його урокам, змушують уявити себе людьми різних спеціальностей , професій. Та й сам Сергій Дмитрович не боїться жодної роботи. На літніх канікулах, коли він в плановій відпустці, працює комбайнером, бо дуже любить рідну землю а також не байдужий і завжди готовий допомогти.

Люблять і поважають його односельці, бо він наполегливий, завзятий, уміє досягати своєї мети і може навчити цьому інших. Тому і довірили йому бути членом виконавчого комітету Криничанської сільської ради.

Досвід роботи 2

У колективі Сергій Дмитрович є душею компанії, який своїм оптимізмом та енергією заряджає всіх оточуючих. Сергій Дмитрович постійно знаходиться у пошуку нових ідей.

В.Г.Коганова, голова Миколаївської районної організації профспілки працівників освіти і науки

З офіційних джерел