З досвіду роботи первинної профспілкової організації Прибузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по створенню умов для роботи працівників та їх житлово-побутового забезпечення

00001

Головним пріоритетом у роботі адміністрації Прибузької ЗОШ І-ІІІ ступенів, директор Драгуновська Т.П., та профспілкової організації, голова Радзіонова Т.П., є людина, індивідуальний підхід до кожного члена колективу, створення комфортних умов праці, житлово-побутового забезпечення працівників.

З цією метою в школі створені сучасні кабінети,обладнані технічними засобами, методичний кабінет, учительська кімната. В кабінеті географії встановлена мультимедійна дошка. Вчителі мають змогу користуватися сучасними технічними засобами: у школі є 3 нових ноутбуки, 4 принтери, мультимедійний проектор та екран, кабінет інформатики. За ініціативи районної організації профспілки в школі створено профспілковий кабінет, в якому встановлено комп’ютер, є доступ в Інтернет. Школа має свій сайт, де розміщена web сторінка профспілкової організації. У співпраці адміністрації та профкому Прибузької школи по створенню умов для роботи працівників та їх житлово-побутового забезпечення значну роль відіграє Колективний договір між адміністрацією та профспілковим комітетом.

Саме через нього реалізуються такі питання, як нормування і оплата праці, тарифікація педагогічних працівників, режим праці і відпочинку, надання відпусток, пільг і компенсацій працівникам, охорона праці, забезпечення соціально-побутових гарантій. В результаті такої роботи, при підтримці депутата районної ради, голови ПСП «Агро Урожай» С.М. Тютюнника у школі відремонтовані актова та спортивна зали, подвір’я школи вимощено тротуарною плиткою, встановлено 95 євровікон, вставлені вхідні двері. За 2012, 2013 роки на ці потреби витрачено 210 тисяч гривень позабюджетних коштів. У цьому році було забезпечено безкоштовним житлом практичного психолога школи. Вчителя трудового навчання Сторожука С.М. безкоштовно підвозять до школи шкільним автобусом. Вчителям школи надана можливість харчуватися в шкільній їдальні за пільговими цінами, оскільки відбувається здешевлення обідів за рахунок спонсорської допомоги сільгоспвиробників. У школі затишно і тепло, панує доброзичлива атмосфера.

Під особливою опікою адміністрації та профспілкової організації школи перебувають молоді спеціалісти. Їх у школі двоє – Тарадецька В.Г. та Мардиросян П.О. За кожним закріплені наставники, вони долучаються до роботи у шкільних методоб’єднаннях. Усі працівники школи мають можливість займатися спортом у вільний час у спортивній залі, що дає змогу поліпшити самопочуття. У школі створена команда з волейболу, яка бере активну участь у районних спортивних змаганнях серед працівників освіти.

00000020

Профспілковий комітет проводить змістовну багатогранну, роботу спрямовану на посилення захисту соціально-економічних прав працівників та підвищення авторитету профспілкової організації.

Профспілковий комітет

Прибузької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Жовтневого району

З офіційних джерел