Профспілкова весна

alt

Саме під такою назвою дієво пройшов профспілковий захід на базі Кубряцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. В переддень веснянихканікул первинна профспілкова організація працівників школи організувала і провела семінар – навчання для 25 голів первинок Веселинівського району з досвіду роботи за темою: «Інформаційна робота – важливий чинник мотивації профспілкового членства».

Профспілка Кубряцької ЗОШ є невід'ємною частиною професійної діяльності життя закладу та суспільного життя односельців. Вона веде активну багатопланову роботу щодо захисту соціально-трудових прав та інтересів кожного її члена. Педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу у закладі – 26, а членів профспілки – 30, з них 4 вчителя-пенсіонера, які знаходяться на заслуженому відпочинку виявили бажання залишатися членами первинної профспілкової організації освітян Кубряцької ЗОШ.

alt

Голова первинної профспілкової організації Єфименко Тетяна Олександрівна з гордістю розповіла про тісну співпрацю та співдружність з адміністрацією школи, зазначила, що разом об'єднують творчий колектив через відродження народних традицій. Вибрали собі кредо: «Працювати разом, відпочивати весело, виступати творчо, жити цікаво».

Багато часу для інформаційної обізнаності своїх підлеглих приділяє директор загальноосвітнього закладу Константінов Віктор Вікторович. Він впевнений, що вислів: «Хто володіє інформацією – той володіє світом» з усією повнотою увійшов в життя суспільства і щоразу себе підтверджує. Тому профспілкова організація крокує в ногу з часом, окреслює нові пріоритети, які допомагають згуртувати профспілкову громаду, об'єднують її членів і роблять сильнішою.

Одним із важливих напрямків роботи Кубряцької первинної профспілкової організації є інформаційне забезпечення та формування єдиного інформаційного простору. Тут інформацію не лише доносять до спілчан, а й подають її оперативно, мобільно, без найменших втрат достовірності й часу. Адже завдяки правдивим джерелам, якими є наші профспілкові комунікації, члени профспілки мають змогу робити істинні висновки і діяти так, як належить справжнім громадянам.

Слід зазначити, що свою діяльність Кубряцька первинна профспілкова організація висвітлює на сторінках газети «Профінформ». Всі присутні почули, побачили й усвідомили, що завдяки авторитету первинної профспілкової організації колектив працює дружно, згуртовано, цілеспрямовано. Тут підвищений рівень інформованості кожного члена профспілки про діяльність профспілкових організацій щодо захисту прав, інтересів людей найманої праці, поглиблення їх знань про мету, завдання та життя профспілок, підвищення мотивації профспілкового членства і усвідомлений вступ до профспілки нових членів, особливо молоді.

Веселинівська районна рада профспілки та відділ освіти райдержадміністрації висловлюють подяку всім членам первинної профспілкової організації Кубряцької ЗОШ за інформаційне забезпечення профспілкової діяльності, за об'єктивність і гласність у пропаганді профспілкових ідей та завдань, у висвітленні роботи своєї первинки.

 

Голова Веселинівської районної організації

профспілки працівників освіти Галина Шаф

З офіційних джерел