ЧОТИРИСТОРОННЯ ЗУСТРІЧ

alt

27 березня, відповідно до плану роботи обласного комітету профспілки на 2013 рік, Снігурівську району організацію профспілки, згідно графіка взаємовідвідування, з метою поширення досвіду профспілкової роботи, відвідали голова Казанківської районної організації профспілки Ольга Петрівна Дьоміна, голова Березнегуватської районної організації профспілки Діна Миколаївна Лісовська та Баштанської районної організації профспілки Олександр Володимирович Васюнькін разом із своїм заступником Іриною Михайлівною Левицькою.

Гостей приймав голова Снігурівської районної організації Віталій Олександрович Кисіль.

Одним з головних питань, що обговорювалися у ході зустрічі, була ініціатива обкому Профспілки щодо створення соціальних паспортів районних, міських організацій профспілки працівників освіти на 2013-2015 роки, адже саме соціальний паспорт зосереджує в своєму невеликому об’ємі максимум інформації про роботу профспілкових організацій у сфері соціально-економічного захисту спілчан.

Також піднімалися питання організації та проведення культурно-масових та спортивно-туристичних заходів, оздоровлення спілчан. Колеги мали можливість детально ознайомитися з досвідом роботи Снігурівської районної організації в цих та інших важливих напрямках.

Робоча зустріч пройшла у конструктивній дружній атмосфері. Колеги обмінялися передовим профспілковим досвідом роботи та власними цікавими напрацюваннями, домовились про взаємну зустріч в районних організаціях своїх колег.

 

Голова Снігурівської районної організації Профспілки В. О. Кисіль

З офіційних джерел