Миколаївщина увійшла до трійки лідерів серед областей України – реалізаторів проекту «Єдиний освітній простір області»

На виконання Державної соціальної цільової програми «Сто відсотків» та з метою створення єдиного освітнього інформаційного простору головою облдержадміністрації Миколою Кругловим підписане розпорядження «Про впровадження проекту «Єдиний освітній простір області» засобами програмного комплексу «Курс: Освіта».

Наказом МОНмолодьспорту України № 729 від 21.06.12 цей проект переріс у Всеукраїнський експеримент і Миколаївщина у складі 5 регіонів України створює інноваційний продукт, що значно спростить процедуру облікової інформації в освіті області.

У ході роботи Миколаївська область увійшла до трійки лідерів серед областей України – реалізаторів проекту «Єдиний освітній простір області».  А за рейтингом упровадження по області до п’ятірки лідерів входять м.Первомайськ, Жовтневий, Миколаївський, Новоодеський, Первомайський райони.

Навчальні заклади області отримали від держави 1155 комплектів комп’ютерного обладнання. За фінансової підтримки БФ «Вольноедело» (Росія) та Миколаївського глиноземного заводу «РУСАЛ» 16 шкіл Жовтневого району одержали 1050 персональних нетбуків для учнів початкових класів.

 

За матеріалами  веб-сайту Миколаївської облдержадміністрації

З офіційних джерел