Тримати руку на пульсі життя

3456666В рамках регіонального освітянського марафону «Освітяни Миколаївщини на шляху до Перемоги»  05 вересня 2023 року  обласним комітетом Профспілки в режимі відеоконференції в програмі Zoom було проведено  обласний профспілковий захід у форматі діалог-сесії на тему: «Тримати руку на пульсі життя».

Відкрила захід та привітала освітян і профспілковців області з початком нового навчального року голова обласної організації Профспілки Віра Оборонько.

В роботі заходу взяли участь директор департаменту освіти і науки Миколаївської ОДА Алла Веліховська, яка привітала учасників і проінформувала про особливості 2023/2024 навчального року та директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Василь Шуляр, який презентував освітній проект «PROжиттєстійкість в умовах війни та відновлення країни».

Учасникам заходу було продемонстровано відеофільм з досвіду роботи на тему: «Що змінилось в роботі профспілкових організацій області за час дії воєнного стану», до створення якого долучились голови районних та міських організацій Профспілки:

- Світлана Мовчан, Миколаївська міська організація Профспілки;

- Ірина Сисоєва, Первомайська міська організація Профспілки;

- Світлана Майстренко, Южноукраїнська міська організація Профспілки;

- Любов Лучук, Очаківська міська організація Профспілки;

- Людмила Палієнко, Вітовська районна організація Профспілки;

- Інна Муравська, Кривоозерська районна організація Профспілки;

- Валентина Коганова, Миколаївська районна організація Профспілки;

- Любов Соворовська, Новоодеська районна організація Профспілки.

Своїм досвідом роботи також поділились Анатолій Тубальцев, голова первинної профорганізації Національного університету кораблебудування, член ЦК Профспілки, Олена Чепілка, голова Вознесенської районної організації Профспілки, Олександр Васюнькін, голова Баштанської районної організації Профспілки, Олександр Руденко, голова Снігурівської районної організації Профспілки.

Учасники діалог-сесії проаналізували стан роботи профспілкових організацій в умовах війни. Обговорили завдання профспілкових організацій області в 2023-2024 навчальному році та визначили Пріоритети в діяльності профспілкових організацій в умовах воєнного стану, які діють на території близької до зони активних бойових дій і, які діють на безпечних територіях, анонсовані Вірою Оборонько, очільником обласної організації Профспілки.

Відбулось активне обговорення, обмін враженнями, пропозиціями.

З офіційних джерел