Відбувся VІІІ пленум обласного комітету профспілки

27 листопада відбувся VІІІ  пленум обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України. На пленумі слухалось питання «Про завдання профспілкових організацій, управлінь та відділів освіти по реалізації духовних інтересів освітян, розвитку культурно-масової та спортивної роботи в навчальних закладах».  

 Із доповіддю виступила голова обкому профспілки  В.М.Оборонько.

В обговоренні доповіді прийняли  участь І.О.Муравська, голова Кривоозерської районної організації профспілки; І.О.Ситник, начальник відділу освіти Новоодеської райдержадміністрації; В.О.Кисіль, голова Снігурівської районної організації профспілки; Л.П.Вороніна, голова Первомайської районної організації профспілки; М.М.Грищенко, голова Жовтневої районної організації профспілки.  Т.М. Амбражевич, голова первинної організації профспілки ДНЗ №68 «Ромашка»; О.В.Поспєлов, директор Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Доманівського району.

Виступаючими було внесено ряд конструктивних пропозицій.

На пленумі було також розглянуто питання: «Про підсумки обласного огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову  організацію».  

З інформацією по даному питання виступив заступник голови обкому профспілки В.Ф.Горощенко.

         В урочистій обстановці на пленумі обкому було проведено нагородження переможців та фіналістів обласного огляду-конкурсу.    

 

Пленум обкому профспілки  пройшов конструктивно, злагоджено і на високому організаційному рівні.

З офіційних джерел